Οι Ψυχοκόρες: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς περιμένουν συγκλονιστικές στιγμές, καθώς στήνεται μια θανάσιμη ενέδρα, με τον Κοσμά και τον Σώτο να πέφτουν θύματα εν ψυχρώ πυροβολισμού.

Άκρως δραματικές αναμένονται οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες, για την οικογένειά Κοτρώτση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV, ο Κοσμάς αισθάνεται μεγάλη απειλή από τους εργάτες μετά το τραγικά περιστατικά που συνέβησαν στο εργοστάσιο του και το εργατικό ατύχημα το οποίο αρνείται να αναλάβει την ευθύνη.

Κάνε Like στην σελίδα Ψυχοκόρες #Psyxokores και έλα στην παρέα της ομάδας εδώ.

Κάποια στιγμή ο ισχυρός επιχειρηματίας σκαρφίζεται έναν τρόπο προκειμένου να απαλλαγεί από τα προβλήματα του και να μην έχει θέματα με τη δικαιοσύνη. Ο Κοσμάς βάζει κρυφά φωτιά στο εργοστάσιο του την ώρα που έχει δώσει ραντεβού εκεί με τους συνεργάτες του.

Αμέσως καλείται η αστυνομία και η πυροσβεστική και οι ανυποψίαστοι άντρες συλλαμβάνονται για εμπρησμό. Ωστόσο, γρήγορα διαπιστώνουν ότι αυτό δεν ήταν παρά ένα κόλπο του Κοτρώτση για να τους παγιδέψει και να επωφεληθεί από την αποζημίωση για τις ζημιές.

Κάποια στιγμή οι άντρες αφήνονται ελεύθεροι και διψώντας για εκδίκηση πηγαίνουν ένα βράδυ έξω από το σπίτι του Κοσμά και του στήνουν ενέδρα θανάτου. Όταν φτάνει εκεί ο Κοσμάς μαζί με τον γιο του τον Σώτο οι άντρες τον πυροβολούν.

Οι γυναίκες του σπιτιού ακούν έντρομες τους πυροβολισμούς και σπεύδουν να δουν τι συνέβη. Δυστυχώς από τα πυρά ο νεαρός Κοτρώτσης έχει τραυματιστεί σοβαρά και η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή. Ενώ μία σφαίρα έχει βρει και τον πατέρα του όμως ο δικός του τραυματισμός είναι ελαφρύς.

Κάνε Like στην σελίδα Ψυχοκόρες #Psyxokores και έλα στην παρέα της ομάδας εδώ.

Αμέσως τόσο ο Σώτος όσο και ο Κοσμάς, σύμφωνα με το myTV, μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν το αγόρι στη ζωή ενώ περιποιούνται και το τραύμα του Κοσμά. Η Νέλλα τρελαμένη από τις εξελίξεις βρίσκεται συνεχώς στο νοσοκομείο και αγωνιά για την τύχη του παιδιού της.

Δυστυχώς τα τραύματα του Σώτου είναι πολύ σοβαρά και κρίνεται απαραίτητο να παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετό διάστημα προκειμένου να μπορεί να σωθεί.