Το μουσικό πρότζεκτ “AboveTheSkin”, κυκλοφόρησε την πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά στις 8 Δεκεμβρίου 2023 με τίτλο “UnfinishedDiary”,  ένα EP με 4 τραγούδια.

Είχε προηγηθεί η κυκλοφορία του ομώνυμου τραγουδιού (UnfinishedDiary) στις 26 Οκτωβρίου, ως μουσικό βίντεο,το οποίο πλαισιώνεται από όμορφα εξωτερικά πλάνα, με θέα την Αθήνα.

Τα τραγούδια αφορούν καθημερινές, ίσως λίγο μελαγχολικές στιγμές, υπάρχει όμως πάντα μια νότα αισιοδοξίας. Το κάθε τραγούδι είναι μια μουσική αναζήτηση του καθενός.

Η μουσική και οι στίχοι είναι του Δημήτρη Καψιμάλη, ο δημιουργός, παραγωγός και μπασίσταςτης μπάντας. Η ηχογράφηση-παραγωγή-μίξη έγινεστο στούντιο PlanetRecProduction και την ομάδα του (Βαγγέλη Σπανακάκη, Δημήτρη Ραδή), ενώ το masterστο SiopisMastering(Απόστολο Σιώπη).

 

H σταθερή συμμετοχή στην μπάντα:

Βαγγέλης Σπανακάκης: φωνητικά, πλήκτρα, παραγωγή

Δημήτρης Ραδής: κιθάρες, μίξη, παραγωγή

Σίμος Κωνσταντινίδης: τύμπανα

Δημήτρης Καψιμάλης: μπάσο, παραγωγή

Φυσικά υπάρχουν και οι συμμετοχές, του Παναγιώτη Τσαλόπουλου στο πιάνο (UntitledChaos) και της Εύας Σταμάτη στα φωνητικά (FlashOfLight, UntitledChaos).

Στο εξώφυλλο (και οπισθόφυλλο) φιλοξενείται έργο του Δημήτρη Κρίστιτς, ενώ την επιμέλειά του την ολοκλήρωσε ο Σταμάτης Παπαδήμος.

Οι “AboveTheSkin” είναι μια μπάντα ατόμων που συναντηθήκαν με αφορμή την αγάπη για τη μουσική δημιουργία και θα συνεχίσει στο στούντιο, έχοντας ως στόχο την ολοκλήρωση των τραγουδιών τους και την παρουσίασή τους σε ένα συναυλιακό θέαμα. Το EPείναι self-releaseκαι μπορείτε να το βρείτε σε πολλές μουσικές πλατφόρμες, καθώς και σε φυσική μορφή CDμέσω Bandcamp.

Track List “Unfinished Diary” EP:

  1. Unfinished Diary
  2. Untitled Chaos
  3. What Makes Us
  4. Flash Of Light

 

https://abovetheskin.bandcamp.com/album/unfinished-diary-ep

https://www.youtube.com/watch?v=xYFs13J1s70&list=OLAK5uy_kCPZyNzsZcJirvI-1qfOctO4Bo2k9f4FU

https://open.spotify.com/album/4AiFlXw2GM3WaudJiA07UP

https://music.apple.com/gr/album/unfinished-diary-ep/1719313231

 

 

Παρακολουθήστε και απολαύστε το μουσικό βίντεο παρακάτω: