Το Ναυάγιο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Άγγελος αποκαλύπτει τα πάντα.

Η Ειρήνη γνωρίζει τον πατέρα του πραγματικού Αντώνη στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο και προσπαθεί να αποδεχθεί την αλήθεια, ενώ ο Πέτρος κάνει προσπάθειες να την πείσει πως ο Ιπποκράτης είναι επικίνδυνος.

Παράλληλα, ο Παύλος ανακαλύπτει ένα ενδιαφέρον στοιχείο για τον Παντελίδη και εκείνος με τη σειρά του αποφασίζει να τελειώνει μια και καλή μαζί του.

Δίνει εντολή να του κόψουν τα φρένα, αλλά για κακή του τύχη το σχέδιό του κρυφακούει η Αλίκη. Ταυτόχρονα, η Βάσω ετοιμάζεται για τον αρραβώνα της, ενώ ο Άγγελος μαζεύει το κουράγιο του για να καταφέρει να πάει.

Λίγο πριν ξεκινήσει, όμως, μαθαίνει πως ο Δημήτρης συνεργάζεται με τον Βασιλείου. Αυτό που δεν ξέρει κανένας τους είναι ότι στον αρραβώνα είναι καλεσμένος και ο “Οθωνας.

Λίγο μετά, η Βάσω περιμένει εναγωνίως τον Άγγελο για τον αρραβώνα. Αντ’ αυτού, όμως, εμφανίζεται ο Μάκης με ένα γράμμα που θα τη συνθλίψει σύμφωνα με το MyTv.

Εν τω μεταξύ, η Αλίκη επιχειρεί να αποκαλύψει στον Παντελίδη την εγκυμοσύνη της, ενώ η Λίνα είναι έξαλλη με το προξενιό με τον’Οθωνα που της ετοιμάζει ο πατέρας της και δείχνει με κάθε τρόπο τη δυσαρέσκειά της στον επίδοξο γαμπρό.

Επηρεασμένος από τις υποψίες της Ελένης; ο Βασίλης προσπαθεί να μάθει από τη Στέλλα πληροφορίες για τις κινήσεις του Σάββα την ημέρα της γέννας.

Ο Παύλος τελικά πέφτει στη θανάσιμη παγίδα του Παντελίδη και χάνει τη ζωή του σε ένα σοκαριστικό τροχαίο. Ο Γιώργης πιστεύει πως η δολοφονία του Δονάτου είναι η ταφόπλακα στην ελπίδα των ναυαγών, αλλά εκείνος θα προσπαθήσει ο θάνατος του δικηγόρου να γίνει η σπίθα που θα τους κάνει να παλέψουν με ακόμη περισσότερο πάθος για δικαίωση.

Ο δημοσιογράφος ζητάει από τους ναυαγούς να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν τον αγώνα τους, αλλά η εύρεση νέου δικηγόρου αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση.

Η Ειρήνη τώρα, μαθαίνει κάτι που δεν φανταζόταν για τον Ιπποκράτη, ενώ η Λίνα ενημερώνεται από τον Μιχάλη ότι ο Άγγελος ήταν στο καφέ με μια άλλη γυναίκα.

Tην ίδια ώρα, ο τελευταίος ανακαλύπτει τη διεύθυνση του ανθρώπου που έκλεψε τις φόρμουλες από την Ειρήνη ύστερα από εντολή του Ιπηοκράm. Από την άλλη, ο Μάκης μαθαίνει ποιος είναι ο”Οθωνας, ενώ η Ειρήνη ακούει με τρόμο τα σχέδια του Ιπποκράτη για την εικόνα του Αγίου Νικολάου.

Την επομένη, η Πολυξένη πηγαίνει στην αυλή να ζητήσει τον λόγο από τον Άγγελο που δεν εμφανίστηκε στους αρραβώνες κι αυτός της αποκαλύπτει την αλήθεια. Η Πολυξένη σοκαρισμένη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως είναι παντρεμένη με έναν δολοφόνο.