Τα χαρακτηριστικά που έχει κάθε ζώδιο μπορούν να καθορίσουν κατά πόσο μπορεί κάποιος/κάποια, έχει την τάση να διαφωνεί εύκολα, χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος. Παρακάτω θα πάρετε μια γεύση τι πρόκειται να συμβεί στο οικογενειακό τραπέζι αν έχετε καλεσμένο κάποιο από αυτά τα 3 ζώδια που είναι λίγο «καυγατζήδες».

Τώρα που το οικογενειακό τραπέζι του Πάσχα πλησιάζει πρέπει να ξέρετε πως ο Ταύρος ο Ζυγός και ο Λέων είναι πιο πιθανό να προκαλέσουν αναστάτωση.

 

Ζώδια: Οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που είναι λίγο εριστικοί

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι γνωστό πως είναι πολύ πεισματάρης. Είναι πολύ σταθεροί στις απόψεις τους και είναι δύσκολο να πειστούν για το αντίθετο. Μπορεί η ένταση να ξεκινήσει από τη στιγμή που θα προσπαθήσετε να τους κάνετε να δουν τα πράγματα από τη δική σας οπτική γωνία. Το καλό με τους Ταύρους είναι πως έχουν καλές προθέσεις και ακόμη κι αν τσακωθούν, θα φροντίσουν να συμφιλιωθούν αργά ή γρήγορα.

Λέων

Οι Λέοντες είναι γνωστό πως τσακώνονται εύκολα και γρήγορα και μάλιστα οτιδήποτε ειπωθεί μπορούν να το πάρουν προσωπικά. Όπως και ο Ταύρος, είναι δύσκολο για τον Λέοντα να αντιμετωπίσει μια κατάσταση που δεν πηγαίνει όπως θέλει. Οι Λέοντες είναι πολύ απορροφημένοι από τον εαυτό τους και δεν ασχολούνται με πολλά έξω από αυτό. Ίσως αν ήταν ικανοί να δουν τα πράγματα από την οπτική γωνία των άλλων, δεν θα ήταν τόσο εριστικοί.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το μόνο ζώδιο που θα σας πείσει ότι το να είστε εριστικοί μπορεί να είναι ένα… έμφυτο ταλέντο. Ο Ζυγός είναι αυτός που, σε ό,τι και να λέτε θα είναι αντίθετος και αυτό διότι βρίσκει ικανοποίηση στην «κόντρα» που μπορεί να υπάρξει. Αν έχετε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειά σας Ζυγό, ίσως θελήσετε να τον κρατήσετε υπό έλεγχο και να ενημερώσετε για την ταραχή που ενδεχομένως θα φέρει στο οικογενειακό τραπέζι.