Στηρίξτε το έργο μας και βοηθήστε να μεγαλώσουμε τα όνειρά μας!

Ξέρουμε πολύ καλά ότι οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες οικονομικά για όλους μας. Το ίδιο συμβαίνει και στις δικές μας ζωές. Όμως κάποια πράγματα για να γίνουν πράξη χρειάζονται θυσίες και στόχους.

Εδώ και ένα μήνα κάναμε πράξη ένα μεγάλο όνειρο, που κρατάει από το μακρινό 2000 ή ακόμα καλύτερα από το 2007 όπου το Rock Αποδράσεις Music Portal έκανε δυναμικά την εμφάνισή του με το ελληνικό domain name.

Έτσι λοιπόν φτάσαμε στο σήμερα όπου ιδρύσαμε την δική μας ανεξάρτητη (δεν μας στηρίζει ΚΑΝΕΝΑΣ τσαρλατάνος) δισκογραφική και εταιρεία promotion.

Στόχος μας να αναπτύξουμε τόσο το Rockap.gr αλλά και την Rockap Records η οποία θέλει να βοηθήσει τα νέα συγκροτήματα και καλλιτέχνες στα πρώτα τους βήματα.

Τα μηνιαία έξοδα μας έχουν αυξηθεί και πρόκειται να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο.

Έχουμε στα άμεσα σχέδια όμορφα πράγματα που θα σας παρουσιάζουμε όταν υλοποιούνται, όπως ακριβώς θέλουμε να υλοποιηθούν.

Αρχικά θα κυκλοφορήσει σύντομα η μεγάλη 3πλή συλλογή της Ελληνικής Rock Σκηνής.

Αυτό που ζητάμε από εσάς είναι να γίνετε δωρητές – χορηγοί μας.

Πως μπορεί να γίνει αυτό;

  • Με τοποθέτηση διαφημιστικού banner μέσα στις σελίδες του Rockap.gr (προβάλλοντας την επιχείρηση ή τον εαυτό σας)
  • Με αγορά διαφημιστικού πακέτου promotion στα social page μας αλλά και σε συνεργάτες.
  • Με δωρεά μέσω PayPal
  • Μέσω IRIS – Τραπεζική κατάθεση

Ακόμα και ένα μικρό ποσό είναι σημαντική βοήθεια για όλα τα παραπάνω. Δεν θα βγάλουμε δημόσια τις πληροφορίες γιατί δεν θέλουμε να ταξιδέψει αυτή η δημοσίευση. Θέλουμε να μας στείλετε email και να έχουμε μια προσωπική γνωριμία και επαφή. Σκεφτείτε το σαν να έχουμε καθίσει με μια κιθάρα στην πλατεία της γειτονιάς σας, να παίζουμε μουσικές και να γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Αυτό θα γίνει κι όλας στα επόμενα σχέδια που έχουμε.

Για όσους δεν έχουν χρήματα αλλά έχουν χρόνο και διάθεση, μπορείτε να καλέσετε τους φίλους σας από το Facebook και να στηρίξετε με την καρδιά σας την δική μας σελίδα. Ακόμα και αυτό είναι σημαντική βοήθεια και σας ευχαριστούμε θερμά.

Σας αγαπάμε <3

Rock Apodraseis team

Σκανάρετε τον QR CODE για γρήγορη μετάβαση.

Πατήστε το κουμπί για μετάβαση στην σελίδα για δωρεά.