Νέο “τραγούδι” κυκλοφόρησαν τα Υπόγεια Ρεύματα σε συνεργασία με τον Γιάννη Αγγελάκα.

Όπως διαβάζουμε στο δελτίο τύπου που έβγαλε το συγκρότημα:

Τα Υπόγεια Ρεύματα προσκάλεσαν αγαπημένους φίλους και φίλες τους να διασκευάσουν και να ερμηνεύσουν, με το δικό τους ξεχωριστό ύφος, ένα τραγούδι μέσα από τη δισκογραφία του συγκροτήματος. Εν συνεχεία, μπήκαν στο στούντιο μαζί με την μπάντα για να ηχογραφήσουν αυτά τα τραγούδια, ενώ τα sessions καταγράφηκαν σε video. Το αποτέλεσμα είναι κάποια αγαπημένα κομμάτια σε εντελώς νέα μορφή, γνώριμα αλλά και ολοκαίνουργια!

Ο Γιάννης Αγγελάκας ήταν ο πρώτος που ήρθε στο στούντιο για να ηχογραφήσει μαζί με τα Υπόγεια Ρεύματα τη δική του εκδοχή στο τραγούδι «Θα Μ’ Αγαπάω» από το άλμπουμ «Εικόνες στα Σύννεφα» (1999).“.

Κάπου εδώ να υπογραμμίσουμε για όσους γνωρίζουν το τραγούδι από το μακρινό 1999, πως αν το ακούσετε, δεν μπορείτε να το ξε-ακούσετε και το κάνετε με δική σας ευθύνη.

Ψάξτε το στο YouTube γιατί δεν μας πάει η καρδιά να σας το δώσουμε στο πιάτο, και βάλτε παρακάτω να ακούσετε την πρώτη εκτέλεση του τραγουδιού, που είναι φυσικά και η καλύτερη, αλλά και ένα από τα διαμαντάκια που είχε να αναδείξει η τότε Ελληνική Rock Σκηνή.

Ας ακούσουμε εμείς το πρωτότυπο: