Ένα οδοιπορικό στα τραγούδια του Παύλου Σιδηρόπουλου και των Σπυριδούλα έρχεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων την Τρίτη 11 Ιουνίου.

Την Τρίτη 11 Ιουνίου πραγματοποιείται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ένα μεγάλο αφιέρωμα στον “Φλου”, τον πιο εμβληματικό δίσκο της ελληνικής ροκ και ένα οδοιπορικό στα τραγούδια του Παύλου Σιδηρόπουλου από το συγκρότημα των Σπυριδούλα.

Τον Μάιο του 1979 κυκλοφορεί ο “Φλου” και επιτέλους ο ελληνικός στίχος μπορεί να σταθεί ισάξια με τον ξένο σε ροκ φόρμες. Πολλοί νέοι καλλιτέχνες βρίσκουν τον δικό τους μουσικό ήρωα στα τραγούδια του Παύλου Σιδηρόπουλου. Ο δρόμος για τα μεγάλα ακροατήρια είχε πλέον ανοίξει.

Φλου – Επανάσταση στην ελληνική ροκ σκηνή

Ο Φλου με τον πρωτοποριακό του ήχο και στίχο επηρέασε τις μετέπειτα γενιές για αυτό και σχεδόν όλες οι μπάντες που έπαιξαν ροκ είχαν στο playlist τους τραγούδια από αυτό τον δίσκο αναφοράς.

Γιορτάζουμε τα 45 χρόνια Φλου στην Τεχνόπολη την Τρίτη 11 Ιουνίου με τους Σπυριδούλα και τον Λεωνίδα Μπαλάφα.

Μαζί τους οι Βήτα Πεις, Βιολέτα Ίκαρη, Ιουλία Καραπατάκη, Γρηγόρης Κλιούμης και Θεοδοσία Τσάτσου.

Ένα μοναδικό μουσικό οδοιπορικό στα τραγούδια του Παύλου και των Σπυριδούλα.

Info: 45 χρόνια Φλου τηνΤρίτη 11 Ιουνίου 2024 // Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Τιμές εισιτηρίων:

  • Εισιτήρια 12€ – early bird ως 30 Απριλίου
  • Προπώληση 15€
  • Ταμείο 18€

Online προπώληση: https://www.more.com/music/45-xronia-flou/ / Σημεία Προπώλησης: Σε όλα τα καταστήματα Public, NOVA, Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων / Ηλεκτρονικά στο www.more.com/Τηλεφωνικά στο 11876/ Πληροφορίες: 210 9024100.