Δηλώστε συμμετοχή στην 1η συλλογή της Ελληνικής Rock Σκηνής

Αγαπητοί φίλοι καλλιτέχνες και αγαπητά συγκροτήματα:

Έχουμε φτάσει αισίως πάνω από 42.000 ακόλουθους, πράγμα που ούτε εμείς οι ίδιοι δεν φανταζόμασταν όταν ξεκινούσαμε την σελίδα τον Μάρτιο του 2011. Πάντα είχαμε την εντύπωση ότι ο κόσμος που ακούει Ελληνικό Rock είναι κάπου στις 10.000 σε όλη την Ελλάδα. Πέσαμε ευχάριστα έξω σε αυτό εδώ και χρόνια.

Πρόσφατα μας ζήτησε το Rockap.gr να μπούμε ως «χορηγοί επικοινωνίας» στην νέα διαδικτυακή συλλογή που ετοίμαζε, την «Underground Όνειρα 6», με σκοπό να στηρίξουμε έμπρακτα την προσπάθεια ανάδειξης της σκηνής, σε μια περίοδο που το Ελληνικό Rock θεωρείται από πολλούς «πεθαμένο». Με χαρά δεχτήκαμε και είδαμε τελικά ότι όχι μόνο πεθαμένο δεν είναι, αλλά βγήκε μια συλλογή κόσμημα με 37 τραγούδια από καλλιτέχνες και μπάντες όλης της χώρας.

Αυτό ήταν αφορμή να μας βάλει σε σκέψεις και να αποφασίσουμε να φτιάξουμε και εμείς σαν «Ελληνική Rock Σκηνή», την πρώτη μας συλλογή με συγκροτήματα. Έτσι λοιπόν πήραμε την απόφαση να οργανώσουμε και εμείς την πρώτη αυτή συλλογή. Μια προσπάθεια η οποία θα εκδοθεί επίσημα από την δισκογραφική B-OtherSide Records, με χορηγία επικοινωνίας το Rockap.gr (Rock Apodraseis Music Portal) και την σφραγίδα της μεγαλύτερης σελίδας για Ελληνικό Rock στο Facebook αλλά και το μεγαλύτερο κανάλι στο YouTube, της Ελληνικής Rock Σκηνής.

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην προσπάθειά μας αυτή, μπορείτε να μας στείλετε ένα email στο: greekrockscene@gmail.com με θέμα «Συμμετοχή στην συλλογή» ή μας στείλετε μήνυμα εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Περιορισμένες θέσεις για το βινύλιο, περιορισμένες θέσεις για το cd.

Στείλτε μας ένα link ή ένα mp3 ώστε να σας ακούσουμε (αν δεν το έχουμε κάνει ήδη στο παρελθόν) και σύντομα θα λάβετε απάντηση με περισσότερες πληροφορίες και για το πώς θα κινηθούμε.

Σας περιμένουμε.

Η ομάδα της σελίδας «Ελληνική Rock Σκηνή»