Ο Μιχάλης Μυτακίδης ή αλλιώς B.D. Foxmoor των Active Member έριξε πάλι τα βέλη του (για ακόμα μια φορά) στο έντεχνο και μαζί πήρε την μπάλα η τραπ μουσική (σε αυτό συμφωνούμε), αλλά αναφέρθηκε και στο ελληνικό ροκ που δήλωσε ότι δεν υπάρχει πια και του λείπει ο ηλεκτρικός ήχος. Διαβάστε το σχετικό άρθρο και δείτε το βίντεο στο Straight.gr εδώ.

Μάλλον τα ψυχολογικά του δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση τελευταία, αφού είδαμε και την δήλωση της Sadahzinia για την αφεντιά του, αλλά ας μην μπούμε σε τέτοια μονοπάτια, ο ίδιος ξέρει καλύτερα τι τρέχει με τον εαυτό του.

Αυτό που θέλω να πω προσωπικά στον Μιχάλη, είναι το εξής:

Μιχάλη το ελληνικό ροκ κάνει πάντα κύκλους, όπως έκανε και στην δεκαετία του 90, σταμάτησε το 2002 μέχρι το 2006, πήρε μεγάλη φόρα το 2007 μέχρι το 2018 θα έλεγα, και αμέσως μετά ήταν πιο νεκρό από ποτέ. Στο υπογράφω εγώ προσωπικά που ασχολούμαι με την σκηνή εδώ και 26 χρόνια.

Μέχρι πέρσι πίστευα κι εγώ ο ίδιος ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι αναστρέψιμα, αλλά εδώ και μήνες, ετοιμάζοντας την 6η κατά σειρά συλλογή του Rockap, αναθεώρησα και είδα ότι υπάρχουν ακόμα αμέτρητες μπάντες σε όλη την χώρα που ροκάρουν, και το κάνουν καλά.

Σου προτείνω να κατεβάσεις την νέα μας συλλογή Underground Όνειρα 6 και να ακούσεις 37 τραγούδια φρέσκα, από όλο το φάσμα της ροκ σκηνής. Ελληνόφωνο, αγγλόφωνο, με απαλό ή με σκληρό ήχο. Αφιέρωσε 2 ώρες από την ζωή σου και γνώρισε νέους ήχους.

Σταμάτα λοιπόν να ασχολείσαι με την τραπ και τα σκουπίδια και κάνε κάτι για να καλυτερέψουν τα πράγματα. Δες την ομορφιά που έχεις μέσα σου και την ομορφιά που υπάρχει στους στίχους και τους ήχους και δώσε πνοή στο ελληνικό χιπ χοπ, που και αυτό έχει παλμό και ζωή σήμερα, παρ΄ όλο που δεν το παρακολουθώ ενεργά όπως έκανα κάποτε.

Καλή σου ακρόαση

Νίκος Γραμμάτος

ngΟ Νίκος Γραμμάτος είναι ο ιδρυτής και αρχισυντάκτης του Rockap.gr, ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο από το 1998 μέχρι το 2012. Είναι ηλεκτρονικός εκδότης και ο τραγουδιστής – τραγουδοποιός του συγκροτήματος CAMERES.