Έκανε την εμφάνιση σήμερα ένα άρθρο από το Reader.gr και τον Σπύρο Βασιλείου, με τίτλο “Δεν ήταν μόνο οι Τρύπες και τα Ξύλινα Σπαθιά: Οι μπάντες που γιγάντωσαν το ελληνικό ροκ των ’90s“.

Αρκετά αξιόλογη η προσπάθεια να μας παρουσιάσει όλες αυτές τις μπάντες που ακούγαμε στα 90s, αλλά και να δώσει μια απάντηση σε κάτι Γιάννηδες και Παύλους που πριν μερικά χρόνια δήλωσαν πως δυο συγκεκριμένες μπάντες έκαναν το big bang στο ελληνόφωνο rock.

Ίσως κάποιοι να ανακάλυψαν τον τροχό σήμερα, δεν είναι κακό, θα μπορούσαν όμως να ρωτήσουν και να μάθουν ακόμα περισσότερα πράγματα από εμάς που ασχολούμαστε με το ελληνόφωνο rock εδώ και 26 χρόνια προσωπικά, αλλά και 24 χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο, στα fm, σε περιοδικά και free press, σε dj set σε μαγαζιά, σε μπάντες, σε προβάδικα και σε στούντιο ηχογραφήσεων.

Ας μην γκρινιάζουμε όμως, εξάλλου είναι το αγαπημένο μας σπορ (η γκρίνια), όπως και για εσάς στο Reader και το Gazzetta είναι η μπάλα. Ε, λοιπόν την επόμενη φορά θα γράψω ένα άρθρο για μπάλα, έτσι για να σας τρολάρω λίγο ακόμα 🙂

Περιμένουμε κι άλλα, δώστε πόνο!

ngΟ Νίκος Γραμμάτος είναι ο ιδρυτής και συντάκτης του Rockap.gr, ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο από το 1998 μέχρι το 2012. Είναι ηλεκτρονικός εκδότης και ο τραγουδιστής – τραγουδοποιός του συγκροτήματος CAMERES.