Οι Μodrec σχηματίστηκαν το 2001 από τους Δημήτρη Αρώνη (κιθάρα,φωνή), Κώστα Χαλιώτη (τύμπανα) και Λάμπη Κουντουρόγιαννη (κιθάρα,φωνή), ενώ το 2005 προστέθηκε στη μπάντα και ο Γιώργος Μπουλντής (μπάσο). Έχουν πραγματοποιήσει πολλές live εμφανίσεις στις περισσότερες μουσικές σκηνές της Αθήνας όπως και σε άλλες πόλεις.

Οι συναυλίες τους έχουν αποσπάσει κατα καιρούς ενθουσιώδεις κριτικές απο τον εγχώριο τύπο (Sonik music magazine, mixtape.gr) ενώ οι πιο ξεχωριστές στιγμές τους ήταν οι εμφανίσεις τους στο Gagarin το 2005 και το 2007, στο REC της Πάτρας και η πρόσφατη εμφάνιση τους (Mάιος 2007) στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο bar “TheFly”. Τραγούδια των modrec υπάρχουν σε releases της Spinalonga, της Tobruk/Ektopia και της SonicPlayground ενώ το 2006 προβλήθηκε στη ΝΕΤ αφιέρωμα στη μπάντα στα πλαίσια της τηλεοπτικής εκπομπής Hotel Τρίτον.
Το Μάρτιο του 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο full length album τους με τίτλο “ArtNaive” του οποίου η παραγωγή έγινε από τους ίδιους τους Μodrec και τον Ottomo. Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στα Fabliquid Studios το 2007, τις μίξεις ανέλαβε ο Alex Newport στο Metropolitan Sound της Νέας Υόρκης και το mastering o Jeff Lipton στο Peerless Mastering της Βοστώνης.

Επίσημη Σελίδα
www.myspace.com/modrec

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ