Μια υπέροχη βραδιά έλαβε χώρα την Παρασκευή 3 Μαρτίου  στα Underground Music Studios στο Περιστέρι, όπου πραγματοποιήθηκε η προ-ακρόαση του νέου μας album  με τίτλο “Πυρρίχιος”.

Στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα ,που επιμελήθηκαν ο ιδιοκτήτης του στούντιο Δημήτρης Κατσαρός και οι συνεργάτες του δημιουργώντας μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, μέλη, φίλοι και άνθρωποι με μεράκι στο χώρο της μουσικής και του πολιτισμού ήρθαν σε επαφή για πρώτη φορά με το άκουσμα του ανέκδοτου ακόμη υλικού που περιλαμβάνει το album, μέσω των μουσικών βίντεο που φτιάχτηκαν από το συγκρότημα για αυτήν την παρουσίαση.

Επίσης παρουσιάστηκε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού “Ένα τραγούδι από τον τόπο μου ” που επιμελήθηκε η ομάδα της “Nightscape Films” και θα δημοσιοποιηθεί με την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου .

Στο άνοιγμα της προ-ακρόασης παρουσιάστηκε το concept του μουσικού αυτού έργου, το οποίο πραγματεύεται την κατάσταση που βιώνουμε στην εποχή μας και  μεταφέρει την ελπίδα της αλλαγής μέσα από την ιδιαίτερη στιχουργική και την  ατμοσφαιρική power και επική μουσική του συγκροτήματος.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις συμμετοχές πολλών σημαντικών καλλιτεχνών στη μουσική σκηνή της χώρας, όπως αυτές του Θάνου Μικρούτσικου, του Θύμιου Παπαδόπουλου, του Χρήστου Τσιαμούλη και του Βαγγέλη Καρίπη τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την τιμή που μας έκαναν να πλαισιώσουν το “Ένα τραγούδι από τον τόπο μου”, καθώς και  στη συμμετοχή ανθρώπων του χώρου που συνέβαλαν στην παραγωγή και στην γραφιστική επιμέλεια ώστε πάρει σάρκα και οστά αυτή η δημιουργία.

Μετά την προβολή του μουσικοοπτικού υλικού ακολούθησαν ερωτήσεις και γνώμες που μετέτρεψαν το υπόλοιπο αυτής της συνάντησης σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη και φιλική συζήτηση επιβεβαιώνοντας  πως στις μέρες μας η μουσική δημιουργία μπορεί να γίνει αφορμή για να αφυπνίσει τον προβληματισμό και να επιβεβαιώσει πως υπάρχουν τελικά κοινά όνειρα και ελπίδες που φωτίζουν το παρόν και το μέλλον μας.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους όλους αυτούς που αγκάλιασαν τόσο ένθερμα αυτήν την προσπάθεια , όλους αυτούς που βρίσκονται στο πλευρό μας στο μουσικό αυτό ταξίδι και σας περιμένουμε στην παρουσίαση του δίσκου που θα πραγματοποιηθεί στις 24/03 στην Αρχιτεκτονική Μουσική Σκηνή στο Γκάζι.

Κυνηγοί Ονείρων