Το νέο ψηφιακό album του Γιώργου Μάρτου σε στίχους και μουσική του ίδιου, με τίτλο «Ψαξ’ το βαθιά» που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, είναι μια αλληλουχία τραγουδιών που αξίζει κανείς να ακολουθήσει μέσω της προσεκτικής ακρόασης και να αντικρύσει με αυτό τον τρόπο τον κόσμο, μέσα από τη διεισδυτική ματιά του τραγουδοποιού.

Ο Γιώργος Μάρτος, παρά τα μόλις εικοσιοχτώ του χρόνια, έχει ήδη στις αποσκευές του ένα προσωπικό δίσκο με τίτλο «Έχουμε υποχρέωση» αλλά και σημαντικές συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Πάνος Κατσιμίχας, η Αρλέτα, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και πολλοί άλλοι, μέσα από τη συμμετοχή του στα πολυσυλλεκτικά album «Πάνω κάτω η Πατησίων» και «Ξαναδιαβάζοντας τον Μίκη Θεοδωράκη».

Τα τραγούδια του δίσκου μιλούν για τη μοναχική αναζήτηση ενός στέρεου νοήματος σε έναν άκρως μεταβαλλόμενο κόσμο που κινείται διαρκώς κάτω από τα πόδια μας. Μιλούν για την αναλγησία της εξουσίας, το διαχρονικό αίτημα για ελευθερία και αλήθεια αλλά και τους ανατρεπτικούς έρωτες και την ελπίδα για την δημιουργία ενός μέλλοντος χωρίς τις σκιές του φόβου, που εμποδίζει τους ανθρώπους να κάνουν γόνιμες τις ζωές τους.

Ο Γιώργος Μάρτος οραματίζεται, όπως όλοι οι αληθινοί καλλιτέχνες, έναν κόσμο αλληλεγγύης απαλλαγμένο από τα βαρίδια του παρελθόντος. Τραγουδά για το δώρο της ζωής και όχι για το άγος της απλής επιβίωσης. Γίνεται σκωπτικός όταν αναφέρεται στις «αξίες» της επικρατούσας άποψης του βολέματος και της σιωπής και έχει το θάρρος να μιλήσει για τους κινδύνους ενός σχεδόν καθολικού εφησυχασμού που επιτρέπει τους επιτήδειους να λεηλατούν την ευάλωτη ομορφιά που μας περιβάλλει.

Το album «Ψαξ’ το βαθιά» σας προσκαλεί και σας προκαλεί να ταξιδέψετε σε έναν διαφορετικό μουσικό τόπο, που προσφέρεται για μια συναρπαστική, προσωπική εξερεύνηση από αυτές που σε βοηθούν να ανακαλύψεις και πάλι τον ξεχασμένο σου εαυτό.

Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:

  • Κατεβάστε το από το iTunes
  • Κατεβάστε το από το Google Store
  • Κατεβάστε το από το Amazon
  • Ακούστε το από το YouTube
  • Ακούστε το από το Spotify
  • Ακούστε το από το Deezer