Συνέχεια αγωνιστικής δράσης απόψε στο Τσάμπιονς Λιγκ, με δυνατές μονομαχίες για την τρίτη αγωνιστική, στους ομίλους 5-8.

 

Για την πρώτη νίκη

Ίσως το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αποψινής βραδιάς στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι αυτό ανάμεσα σε Ίντερ και Ντόρτμουντ για τον έκτο όμιλο. Οι «νερατζούρι» μετά από δύο διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, επέστρεψαν στις νίκες στο εκτός έδρας με την Σασουόλο (3-4) την Κυριακή, παραμένοντας στη δεύτερη θέση και στο -1 από τη πρωτοπόρο Γιουβέντους. Πλέον, στρέφουν την προσοχή τους στο αποψινό παιχνίδι, το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί και σαν «τελικός», δεδομένου πως βρίσκονται στον έναν βαθμό, με τις Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ στους 4.

Χωρίς νίκη η Ίντερ στα έξι πιο πρόσφατα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (0-3-3), ενώ εντός τρέχει ένα αήττητο πέντε αγώνων, με τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες, παιχνίδια τα οποία συνδυάστηκαν με g/g.

Από την άλλη, η Ντόρτμουντ επικράτησε της Γκλάντμπαχ με 1-0 το Σάββατο για το πρωτάθλημα, δίνοντας συνέχεια σε ένα αήττητο σερί επτά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς ωστόσο να πείσει με την απόδοσή της για ακόμη μια φορά. Οι Βεστφαλοί ταξίδεψαν στο Μιλάνο με σημαντικές απουσίες όπως διαβάζουμε στο kingbet, καθώς οι Αλκάθερ, Ρόις και Σμέλτσερ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, ενώ αμφίβολος δίνεται και ο βασικός τερματοφύλακας Μπίρκι. Αξιοσημείωτο στατιστικό είναι πως έχουν βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και στα έξι επίσημα φετινά τους παιχνίδια, ενώ μάλιστα στα τέσσερα από αυτά επιβεβαιώθηκε το Over.

Οι απουσίες της Ντόρτμουντ και το πολύ μεγάλο κίνητρο των γηπεδούχων μας οδηγούν στον άσο σε απόδοση 2.25.

 

Οριακό ματς στη Λισσαβώνα

Το δεύτερο παιχνίδι που κρατάμε είναι αυτό ανάμεσα στη Μπενφίκα και τη Λυών για τον έβδομο όμιλο. Οι «αετοί» της Λισαβώνας, δεν έχουν ξεκινήσει καλά στον όμιλο, καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση του γκρουπ χωρίς βαθμό. Αγωνιστικά θέματα δεν υπάρχουν, πέρα από τους Ράφα Σίλβα και Αντρές Αλμέιδα, οι οποίοι είναι αμφίβολοι για το αποψινό παιχνίδι, αλλά μπήκαν στην αποστολή. Μόλις δύο νίκες στα εννιά πιο πρόσφατα εντός έδρας σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ μετρά η Μπενφίκα, ενώ με Under έληξαν οι επτά από αυτές.

Η Λυών από τη δική της πλευρά, βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, καθώς συμπλήρωσε οκτώ παιχνίδια στη Λιγκ 1 μακριά από το τρίποντο, ούσα στην 17η θέση της βαθμολογίας! Στο ντεμπούτο του στην άκρη του πάγκου, ο νέος τεχνικός της ομάδας, Ρούντι Γκαρσία, δεν κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, μένοντας στην εντός έδρας λευκή ισοπαλία με τη Ντιζόν. Ωστόσο σε ευρωπαϊκό επίπεδο φέτος πάει αρκετά καλά, καθώς μετρά τέσσερις βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές απέναντι σε Ζενίτ και Λειψία. Τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και δύο ήττες ο απολογισμός των Λυωνέ στα οκτώ πιο πρόσφατα εκτός έδρας για τον θεσμό, ενώ παράλληλα μετρούν και 5/8 g/g.

Επιλογή μας το σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ.