Οι ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ παρουσιάζουν το 4-track EP τους. Συστήνονται στο κοινό με ήχο επηρεασμένο από τα punk-rock συγκροτήματα των 90’s και 00’s που τους μεγάλωσαν αλλά και μεταγενέστερες επιρροές των μελών τους.

Το «Κούραση Η Φάση» περιγράφει τις ανησυχίες ενός νεαρού ενήλικα που προσπαθεί να ισορροπήσει τα συναισθήματα με τη λογική του, σε μια πόλη πιο μπερδεμένη από τον ίδιο.
Ακροβατώντας ανάμεσα στις αναμνήσεις της Αθήνας που τους μεγάλωσε, οι Τσέρρυ συνόψισαν προσωπικά τους βιώματα από την μετεφηβική ζωή στην πρωτεύουσα σε στίχους που αποτελούν τα τέσσερα tracks, με τίτλους:
Φθίνουσες Μέρες – Εκείνη η Μπαλάντα – Απώλεια – Ωκεανός

Οι ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ είναι μια 4-μελής μπάντα που δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2021, στην Αθήνα και στοχεύει να δώσει έναν διαφορετικό ήχο στην ελληνική punk-rock σκηνή. Το όνομα είναι εμπνευσμένο από ένα παλιό σκονισμένο μπουκάλι λικέρ “ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ” που βρήκαν (και δυστυχώς ήπιαν) στο χωριό του drummer τους, στην πρώτη εκδρομή που έκαναν ως μπάντα.

Ο ήχος τους είναι επηρεασμένος από punk-rock συγκροτήματα των 90s και 00s (π.χ. Green Day και Offspring), αλλά και από εγχώρια συγκροτήματα (π.χ. Bad Movies, Ξύλινα Σπαθιά κ.α.).

Το EP θα παρουσιάστηκε live στο An Club στα Εξάρχεια την Παρασκευή 02.06.23 μπροστά σε 400 άτομα, σε μια ζωντανή κατάθεση των συναισθημάτων που κρύβονται πίσω από τα τέσσερα αυτά κομμάτια.

Ευχαριστούμε το Top Floor Studios για την παραγωγή και επιμέλεια του EP, το Warehouse Studio που μας φιλοξενεί στις πρόβες μας και τον fenrirartdesign για την σύνθεση του artwork και του Logo μας! Στα σκαριά βρίσκεται και ένα LP το οποίο μόλις ψηθεί (αν δεν αρπάξει) θα είναι έτοιμο για κατανάλωση!

Μέλη:
Βαλαδάκης Γιάννης, 24 Μπάσο, Τραγούδι
Δελλής Γιάννης, Κιθάρα 24, Τραγούδι
Λιακόπουλος Ορφέας, 24 Τύμπανα
Nousis Fedon 24 Lead Guitar

Επικοινωνία και χρήσιμοι σύνδεσμοι:
Email: tserrybrandy@gmail.com

Spotify: https://open.spotify.com/artist/7HDoUHK91VS4PhiJnwMDYl?si=sxJ2usxCRauTOCVTvaQqFg

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCUsaq_gm2jZUc6vWzWwiFQQ

Apple music: https://music.apple.com/gr/artist/-/1670755028

Instagram: https://www.instagram.com/tserry_brandy/

Facebook: https://www.facebook.com/TserryBrandy