Γελοίοι απλά είναι κάποιοι επιτήδειοι που σέρνουν πεθαμένα συγκροτήματα στις πλάτες τους, αναφέροντας για καπηλεία του όρου «Ελληνικού ροκ» από κάποιους άλλους, λες και ο όρος αυτός ανήκει δικαιωματικά σε κάποιον.

Είναι αυτοί οι clopy-paste δήθεν μουσικοί, δήθεν πανκιά, δήθεν ροκάδες, που κατακόπιαραν Αγγλικές πανκ μπάντες που μεγαλούργησαν στα παλιά τα χρόνια, έφτιαχναν δήθεν “δική τους” μουσική και πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες στον κόσμο που απλά ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ.

Είναι αυτοί που σέρνουν πτώματα ελλήνων καλλιτεχνών, φτιάχνουν φεστιβαλάκια εις μνήμην τους και πουλάνε μπλουζάκια με το όνομά τους.





Όλοι αυτοί είναι η κατάντια της Ελληνικής Ροκ ή όπως σκατά θέλετε να την πείτε. Καταντήσατε μαϊντανοί, γραφικοί και απαράδεκτοι.

Ο κόσμος σας σιχάθηκε, γιατί με πάνω στα ψέματα στήσατε τις μπάντες και τα μαγαζιά σας. Δεν διαφέρετε σε τίποτα από τους πολιτικούς που για το όνομα της μαρμίτας ξεπουλάτε τα πάντα, από φιλίες, μάνες, πατεράδες, μουσικές, ιδεολογίες (δεν υπάρχουν σήμερα, μόνο το χρήμα μιλάει).

Κρίμα, ντροπή, απογοήτευση!

[ytp_video source=”G7NeVuelmEI”]