Μυστήρια περίπτωση τούτοι εδώ! Ή μήπως τούτος; Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τη μπάντα πουθενά,ούτε καν στο promo πακέτο που μου στάλθηκε να κατεβάσω.

Εδώ γκρινιάζω, γιατί τα αρχεία ήχου δεν ήταν mp3, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να τα περάσω στη συσκευή μου και να τα ακούω σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Κάτι μου λέει όμως ότι αυτός είναι κι ο σκοπός του δημιουργού…

Στο μουσικό κομμάτι τώρα! ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΩΡΑ;;; Η μουσική δεν είναι ούτε πειραματική αλλά ούτε και προσδιορισμένη! Από τη μία punk-o-Motorhead-ικά μέρη, από την άλλη gothic πλήκτρα, από πάνω τους επεξεργασμένα φωνητικά σε διπλά και τριπλά στρώματα, κι όλα αυτά με μια παραγωγή του περασμένου αιώνα που όμως δίνει ένα τελείως σημερινό συναίσθημα! Κάτι μου λέει ότι ο δημιουργός έχει μια δική του άποψη για τη μουσική, σε συνάρτηση με την εποχή. Δε μπορώ να εξηγήσω αλλιώς ότι τα κομμάτια μου έφερναν στο μυαλό τα σκηνικά της διαδήλωσης στις 28 και 29 Ιουνίου 2011, ή τη γενικότερη εικόνα παρακμής που κυριαρχεί παγκοσμίως. Επίσης οι στίχοι, παρά το απροσδιόριστο του νοήματος, έχουν την ίδια “αισιοδοξία”.

Δε μπορώ ναπω περισσότερα, από το ότιέχουμε μια δουλεία για γερά νεύρα, με ιδιαίτερη προσωπικότητα και ύφος. Αντέχεις;

Επικοινωνία: outofthecirkle@yahoo.gr

Κείμενο: Κωνσταντίνος Σταύρου