Είμαστε οι “ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ“. Αντίθετα με τη «εξ υποβολής» μιζέρια που όλοι βιώνουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θέλουμε να δίνουμε με τα κομμάτια μας νότες ελπίδας και αισιοδοξίας, παίρνοντας & δίνοντας δύναμη να προχωράμε όλοι μπροστά. Με hardrock ήχο, συνδυάζοντας σύγχρονο vibe με μελωδίες και ήχους από παλιά, άλλοτε σε ποίηση με αλτρουισμό, άλλοτε με αστικό-καταγγελτικό, άλλοτε με νοσταλγικό-ερωτικό στίχο(όπως το κομμάτι που συμμετέχουμε), ανέκαθεν τιμούμε και συνεχίζουμε να υπηρετούμε την Ελληνική Ροκ σκηνή.

Το κομμάτι μας “Μες στη βροχή” (με στίχους του τραγουδιστή μας Γιώργου Κράλλη) κυκλοφόρησε το Μάρτη του 2022 και είναι μέρος της τρίτης δουλειάς μας, του EP με το τίτλο «Λίμνη». Συνδυάζει σύγχρονους hardrock/alternative ήχους μαζί με μελωδίες και ξεχασμένα πια ηχοχρώματα άλλων εποχών, χωρίς να συμβιβάζεται / υποτάσσεται στα «must» και «πρέπει» των ραδιοφωνικών χρόνων και των διαφόρων «patterns» δημοφιλίας του σήμερα. Φτιάχτηκε και παραμένει ένα “underground” κομμάτι από επιλογή.

Έτσι, ήταν μονόδρομος για εμάς και με μεγάλη μας χαρά αποδεχθήκαμε τη πρόσκληση να συμμετέχουμε στη προσπάθεια του Νίκου να ενώσει για άλλη μια φορά τις φωνές και ήχους παλιών και νέων σχημάτων κάτω από τη συλλογή “Underground Όνειρα 6” του Rockap». Γινόμαστε πολλοί, γινόμαστε δυνατοί και προχωράμε…

Υπάρχει σε όλες τις online πλατφόρμες, και στο YouTube στο url: https://youtu.be/eokLWUKla30

 

Το τραγούδι περιέχεται στην νέα συλλογή του Rockap, Underground Όνειρα 6 και μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ.