Οι Love in Sadness επανακάμπτουν με νέο υλικό. Μετά την πρόσϕατη κυκλοϕορία τριών νέων tracks («Η Γιορτή», «Παράλληλα» και «Μια Χαρά»), κυκλοφόρησε ήδη ακόμα ένα track, το ολόϕρεσκο τραγούδι «Μονομάχος», ένα ηλεκτρισμένο και δυναμικό track για την
ανθρώπινη σύνδεση, την σύγκρουση και την αδικία.

Το τραγούδι έχει “ανέβει” σε όλες τις δημιϕιλείς πλατϕόρμες και στα social media, free για όλους, ενώ θα συνοδεύεται με την ταυτόχρονη κυκλοϕορία ενός video clip που θα ταράξει τα νερά, όντας μια πολύ μοντέρνα οπτικοποίηση με ματιά και άποψη.

Τρεις εξαιρετικοί ηθοποιοί, ο Γιώργος Δρίβας και ο Μηνάς Σπανάκης από την νεότερη γενιά και ο Χρήστος Βαλαβανίδης της παλιάς ϕρουράς, ενσαρκώνουν τους χαρακτήρες, πλαισιώνοντας τους Love in Sadness, σε ένα story έντασης, ένωσης και αντιπαλότητας.

Την σκηνοθεσία κάνει ο Στέλιος Τσουκαντάς, με την πολύτιμη βοήθεια και την κινησιολογία από την γνωστή ηθοποιό και θεατρική σκηνοθέτιδα Γεωργία Τσαγκαράκη.

Την εκτέλεση της παραγωγής έχει υλοποιήσει η ομάδα Kiss the Frog, του Γιάννη Μαργετουσάκη και του Θάνου Λυμπερόπουλου, που δίνουν μια αβίαστη ροκ άποψη, μακριά από κλισέ και πεπατημένες.

Το styling επιμελείται η Κλαίρη Γερανίου, το μσκιγιάζ η νεαρή Αντζέλικα Κλειδαρά, ενώ ο Κωνσταντίνος Φουσέκης κάνει την backstage ϕωτογράϕηση και τους τίτλους η Λένα Χαυτή.

Ένα πολύ ισχυρό team λοιπόν, παρέα με τους Love in Sadness και τον «Μονομάχο»

Τέλος, έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 25/11 μια ζωντανή εμϕάνιση στο γνωστό Lazy, στο Χαλάνδρι. Το live θα ανοίξει το συγκρότημα “Κέρινες Ζωές”.

Το link για το κλιπ εδώ :

https://youtu.be/DeWqClTBnSo?si=FyD-yGFpSis5Mf-j

Και το link της εκδήλωσης εδώ :