Το ελληνικό συγκρότημα Love In Sadness σχηματίστηκε το 1989 στην Αθήνα. Ξεκίνησαν ως τρίο, με τους Αριστομένη Τσουκαντά (φωνή, κιθάρα, πλήκτρα), Στέλιο Τσουκαντά (μπάσο) και Γιάννη Γεωργιάδη (κιθάρα), για να προστεθεί, την άνοιξη του 2000, ο Χρήστος Διακουμής (ντραμς).

Το σχήμα υπήρξε από τα ελάχιστα του χώρου που αρνήθηκε συνειδητά να δώσει κάποιο live στο ξεκίνημα του για ενα μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού είχε ως κύριο μέλημα του να τελειοποιήσει πρώτα τον ήχο του και ύστερα να δρομολογήσει την έξοδο του στο απαιτητικό πλέον κοινό. Κινούνται στο χώρο του ελληνόφωνου rock.

Το 1992 πρωτοεμφανίστηκαν στη δισκογραφία συμμετέχοντας στη συλλογή “Fragnenta IV” με το τραγούδι “Promised Land”. Ντεμπούτο άλμπουμ τους ήταν το “Απλές Ιστορίες” (1993), που κυκλοφόρησε για λογαριασμό της εταιρείας Έβδομη Διάσταση. Το Σεπτέμβριο του 1994 εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο Διεθνές Φεστιβάλ BAM στη Βαρκελώνη. Στις αρχές του 1996 υπέγραψαν συμβόλαιο με την ετικέτα Warehouse και ακολούθησαν το EP “Πίσω απ’ τον Ήλιο” (1996) και το άλμπουμ “Το Δεύτερο Αμάρτημα” (1997).

Εμφανίστηκαν στο “πλάι” γνωστών ονομάτων της εγχώριας (Δημήτρης Πουλικάκος, Απροσάρμοστοι) και διεθνούς (The Stranglers, Paul Rodgers) σκηνής, όπως επίσης και στο Rockwave Festival (1997). Το τρίτο άλμπουμ τους “Κατάσταση Ανάγκης” είδε το φως της δημοσιότητας το 2000.

Δισκογραφία

* Απλές Ιστορίες (1993)
* Πίσω απ’ τον Ήλιο (1996)
* Το Δεύτερο Αμάρτημα (1997)
* Κατάσταση Ανάγκης (2000)

Τα περισσότερα μέλη των Love in Sadness (Αριστομένης και Στέλιος Τσουκαντάς, Γιάννης Γεωργιάδης, Στέλιος Παύλου) σχημάτισαν το 2007 το αγγλόφωνο ροκ συγκρότημα D-Volume, με την προσθήκη στη σύνθεση του μαθηματικού Χρήστου Ρούσση στην κιθάρα. Οι D-Volume κυκλοφόρησαν το πρώτο τους CD με τίτλο Fade in και μέσα στο 2010 θα κυκλοφορήσουν και την 2η δουλειά τους.