Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις με αυτά τα παλικάρια! Τσάκα τσάκα καβατζάρανε τα 4 χρόνια μέσα στα πράγματα τα οποία συνοδεύονται με μεγάλη ενεργητικότητα και αρκετά lives.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΤΕΜΟ! η πρώτης τους κυκλοφορία, επιτέλους λέμε και εμείς που καταφέραμε να πιάσουμε κάτι στα χέρια μας από τη μπάντα φάντασμα με τους αμέτρητους μπασίστες! Όλο το demo κινείται στο ίδιο ύφος. Δυνατές περίπου δέκα δευτερολέπτων τούπα τούπα καθαρά punk εισαγωγές, συνοδευόμενες από “νευρικά” αλλά στακάτα τύμπανα και μπάσο που κάνει αισθητή την παρουσία του μέσα σε όλη την παραγωγή.

Τα παραπάνω βρίσκουν αντίκρισμα κυρίως στα (ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΕΙ, ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΚΑΤΑ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ). ΦΩΝΑΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΣ και με πολλές φορές μπερδεμένη αλήτικη άρθωση είναι ο Μητσάρας στη “φωνή” αλλά αυτό είναι που τους κάνει ξεχωριστούς, και στα live παρασύρει το κοινό σε ανελέητους “ειρηνικούς πολέμους” με κουτάκια μπύρας!

Οι στίχοι έχουν “βγεί από τη ζωή”, μέσα σε περίπου 20 λεπτά οι ΑΧΑΙΡΕΥΤΟΙ μας περνάνε από τα αυτιά ένα δυνατό σερί με τα κακώς κείμενα της σημερινής κατάστασης, τις εκνευριστικές γκόμενες, το χάσιμο χρόνου στο στρατό, και τις κακές μνήμες από τα δεκεμβριανά  μέχρι να έρθει η στιγμή για την διασκευάρα του “Αντιλαλούν οι φυλακές” του αθάνατου Μάρκου!

Σε μια φράση :ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 11 και  ΑΧΑΙΡΕΥΤΟΙ παντού!!!!
Must see: Να τους πετύχεις live και να φωνάξεις για διασκευή stress-Άγχος
Related band –  genre :  The subhumans (uk), οτιδήποτε σε 80’ς  από  Αγγλία πλευρά Punk-street  punk !

Οι  ΑΧΑΪΡΕΥΤΟΙ είναι :
Μήτσος: Φωνή
?:Mπάσο
ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑ SUBHUMANS(UK): Τύμπανα

Free downloading : http://www.megaupload.com/?d=SK3ZICXX

Κείμενο: Αλέξανδρος Καγκαράς