Ένας δίσκος για  πολύ γερούς σβέρκους. Οι τύποι έχουν πιάσει το νόημα και ηχογράφησαν δέκα κομματάρες όπου η δύναμη η τραχύτητα η ‘βρωμιά’ και ότι άλλο καλό έσπειραν μπαντες όπως οι MOTORHEAD, SABBATH, SPIRITUAL BEGGARS έπιασε τόπο και άνθησε ένα πραγματικό βλαστάρι στα εδάφη του ελληνικού stoner rock. Heavy δυνατοί μελωδικοί με riff-ακια βγαλμένα από τις πιο ψυχεδελικές φόρμες του Hendrix και UFO (Michael Schenker). H τετραμελής παρέα υπάρχει από το 2000 και έχει στο βιογραφικό της πολλές live εμφανίσεις , συμμετοχή σε συλλογή μεγάλης δισκογραφικής (In the Junkyard της Spinalonga Records), support-αραν τους HERMANO όταν αυτοί εμφανιστήκαν στην Αθήνα και συμβόλαιο με την αγγλική Caket music/Copro records.

Οι τύποι βούτηξαν στα 70s έβγαλαν ότι ομορφότερο υπάρχει το εμπλούτισαν με τα δικά τους στοιχεία και το παρουσιάζουν με ιδιαίτερη τόλμη και νεύρο. Τραχιά φωνητικά δυνατές κιθάρες με ουσιώδη solos (όχι ασέλγειες πάνω στην ταστιέρα) μπάσα που θα τρελαινόταν ακόμα και ο γκουρου Lemmy. H περιγραφή μπορούσε να συνεχιστεί αλλά θα χρειαζόμασταν σελίδες για να περιγράψουμε αυτό το μεγαλείο.
Κορυφαίες στιγμές το ‘something’s wrong’ όπου θυμίζει τα απαγορευμένα των HAWKIND και το ‘space loop 430’ όπου τα παιδιά απλώς σπέρνουν.
Ο δίσκος δεν ενδείκνυται αλλά ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ για τις δισκοθήκες όλων των ροκάδων καθώς αποτελεί πραγματικό κόσμημα.

www.myspace.com/planetofzeusgr

Αρβανιτάκης Χρήστος