Οι SEMEN OF THE SUN είναι μια τριμελής μπάντα με ιδιαίτερα ταλαντούχους μουσικούς και αυτό αποδεικνύεται κατά την ακρόαση του Radio Adult.

Ο δίσκος αποτελείται από δώδεκα κομμάτια υψηλών προδιαγραφών εμποτισμένα από το νέκταρ των 70s-80s διατηρώντας όμως το προσωπικό τους στίγμα που τους κάνει να ξεχωρίζουν.
Grunge/rock με αρκετά στοιχεία punk και μοναδική απλότητα που δίνει μελωδία και χρώμα στα τραγούδια τους. Οι SEMEN OF THE SUN καταφέρνουν να πείσουν για τις εκτελεστικές και συνθετικές τους δυνατότητες.
Δύσκολα ξεχωρίζουν στιγμές του δίσκου καθώς όλα τα κομμάτια είναι ισάξια, όμως οι κορυφαίες του στιγμές είναι το ‘Motorway’ λόγω εκπληκτικού ρεφραίν το ‘Cheap Hotel’ με τον τραγουδιστή να δίνει τα ρέστα του πιάνοντας σε χροιά και ένταση τον μέγα IGGY POP αλλά και το ‘All fruits once rot’ λόγω της μεγαλειώδης επικής βασικής του μελωδίας η οποία αποδεικνύει πως υπάρχει στο σχήμα ευρύς μουσικός ορίζοντας .
Με μια πολύ καλή παραγωγή και ένα άκρως επαγγελματικό layout η Spinalogna records διανέμει αυτή την πολύ όμορφη δουλειά.
Περισσότερα για το βιογραφικό του συγκροτήματος:

www.myspace.com/semenofthesun

Αρβανιτάκης Χρήστος