Ο Μιχάλης Μυτακίδης των Active Member σε μια εφ΄ όλης της ύλης συζήτηση.

Στην εκπομπή της Έλενας Παπαβασιλείου στο Action 24 φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Μυτακίδης των Active Menber. Ο B.D. Foxmoor όπως είναι γνωστός μεταξύ άλλων μίλησε και για το φαινόμενο ΛΕΞ μετά από σχετική ερώτηση της παρουσιάστριας.

«Δεν είναι τόσο καινούργιος ο ΛΕΞ. Τώρα τελευταία έκανε επιτυχία το παιδί. Τον θυμάμαι από τη Θεσσαλονίκη στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας μπορεί και πιο πριν», τόνισε αρχικά.

«Τα παιδιά έχουν τον τρόπο τους που είναι πιο άμεσος τώρα πια. Έχουν έναν τρόπο που ήδη έξω, μουσικά έχει δουλευτεί πολύ. Καλά κάνουν και γεμίζουν και στάδια, ότι αξίζει ο καθένας ζει», πρόσθεσε.

Η Έλενα Παπαβασιλείου τόνισε ότι ανέφερε τον ΛΕΞ επειδή γεμίζει στάδια παρότι είναι πιο εναλλακτικός από άλλους πιο mainstream καλλιτέχνες. «Μα τι πιο mainstream από το να γεμίζεις στάδια. Εγώ είμαι μια περίπτωση καλλιτέχνη που για να πας να τον ακούσεις πρέπει να γνωρίζεις ακριβώς τι κάνει. Αλλιώς δεν πας να τον ακούσεις εύκολα αυτό τον τύπο», απάντησε ο B.D. Foxmoor.

«Εγώ γενικά με τον όχλο δεν τα πάω πολύ καλά. Δηλαδή εγώ δεν θα ήθελα να μου συμβεί κάτι τέτοιο. Ας έχει έσοδα, ας έχει ότι θέλει. Και δεν γίνεται εμένα να μου συνβεί κάτι τέτοιο. Έχω φροντίσει να με μισούν πολλοί για να μπορώ να ζήσω κανονικά. Γιατί αν σε αγαπάνε όλοι δεν μπορείς να ζήσεις κανονικά», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο στο Straight.gr

Σε άλλο σημείο της συζήτησης ο Μιχάλης Μυτακίδης αναφέρθηκε στην σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε στο πρόσφατο παρελθόν με την υγεία του. «Είναι σημαντικό να προσέχεις και εσένα για να μπορείς να προσέχεις και τους άλλους» υπογράμμισε η παρουσιάστρια, κατά τη ροή της συζήτησης, για να της εξομολογηθεί ο Μιχάλης Μυτακίδης: «Ναι, για τους φυσιολογικούς ανθρώπους. Εγώ νομίζω ότι δεν είμαι σε αυτό το πλαίσιο αλλά για αυτό με εκνευρίζει που τώρα μοιάζω με αυτούς. Ένα πράγμα όμως σίγουρα δεν θα συμβεί. Δεν θα σιωπώ όμοια με εκείνους. Αυτό σίγουρα», τόνισε.

«Θέλω να με φροντίσω και για πρακτικούς λόγους πια. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω γιατί έχω καιρό να το κάνω. Μάλιστα, είχα ένα ισχαιμικό επεισόδιο το Νοέμβριο που ευτυχώς σηκώθηκα όπως έπρεπε και δεν μου άφησε κάτι. Βλέπω φίλους μου που το έχουν περάσει πιο βαριά. Πάλευα με τις βυθίσεις του και με έναν ιδιαίτερο τρόπο που αντιλαμβάνομαι τα πράγματα το διαχειρίζομαι», ανέφερε στη συνέχεια.

«Μπορεί βέβαια να μην είμαι ο κατάλληλος γιατί δεν απευθύνομαι συχνά σε γιατρούς γιατί δεν με ενδιαφέρει μόνο να γίνει καλά το πρόβλημα. Με ενδιαφέρει για ποιο λόγο συνέβη, γιατί δεν μπορώ να ζήσω με αυτό το πρόβλημα και αν γίνεται να ζήσω, να ζήσω. Δηλαδή πάντα έτσι λειτουργούσα, ό,τι μου τύχαινε, το έκανα μέρος της ζωής μου ενώ οι γιατροί σε βγάζουν από αυτό και θέλουν να σε κάνουν καλά» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο στο Straight.gr