Ο Μπάμπης Στόκας μίλησε στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι» για την επικαιρότητα, την πολιτική και τους Πυξ Λαξ. Αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του στις Eυρωεκλογές, αποκάλυψε πώς «κλείδωσε» η συνεργασία του με την Άννα Βίσση και μίλησε για την πορεία των Πυξ Λαξ.

«Ο κόσμος που θα με ψηφίσει, θα το κάνει γιατί είμαι ένας κανονικός άνθρωπος, έξω από τη πολιτική σκηνή. Για εμένα το πρόβλημα είναι ανθρωπιστικό, διανύουμε μια εποχή που “βασιλεύουν” οι αριθμοί κι όχι οι άνθρωποι, εγώ πιστεύω στους ανθρώπους», δήλωσε ο καλλιτέχνης για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου «Πλεύση Ελευθερίας».

Για την τραγωδία στα Τέμπη είπε: «Υπάρχει απόκρυψη και μια απίστευτη συμπεριφορά προς τους ανθρώπους που έχασαν τα παιδιά τους, είμαι υπέρ των συγγενών των θυμάτων».

Ενώ ειδικά για την Μαρία Καρυστιανού σημείωσε «αντιδρά για τον πόνο που έχει μέσα της κι όσων έχασαν τα παιδιά τους, δεν την απασχολεί να μπει στην πολιτική».

Και συμπλήρωσε: «εννοείται ότι προσπάθησαν κάποιοι να καπηλευτούν τον αγώνα της, κι αυτό ήταν χυδαίο, ζούμε μια χυδαιότητα».

Για την τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ ανέφερε: «Θα γίνει όταν θα θέλουμε εμείς», είπε και συνέχισε απαντώντας για το τρολάρισμα «το έχω βαρεθεί, αλλά οκ, το γελάω πια, γιατί ουσιαστικά δεν έγινε ποτέ από εμάς αυτή η δήλωση».

Δείτε το βίντεο στο Straight.gr

Σχετικά με τις επαγγελματικές συνεργασίες που έχει κάνει στην καλλιτεχνική του καριέρα σημείωσε ο Μπάμπης Στόκας: «Έχω κάνει λάθος συνεργασίες, όπως αυτή με τον Σάκη Ρουβά, όχι για τον Ρουβά τον ίδιο αλλά δεν ταιριάζαμε, δεν είχαμε τίποτα κοινό».
Αναφερόμενος στην συ εργασία των Πυξ – Λαξ με τον Βασίλη Καρρά σχολίασε «είχαμε πολλές αντιδράσεις, αλλά κάνουμε πάντα του κεφαλιού μας και αναλάβαμε την ευθύνη της πράξης μας».

Και πρόσθεσε: «τότε ψάχναμε έναν λαϊκό τραγουδιστή, να υπάρχει μια αντίθεση ήταν ένα κομμάτι που και ο ίδιος δεν ήθελε να το πει, γιατί δεν είχε μπουζούκια».

«Εγώ ζήτησα στην Άννα Βίσση να συνεργαστούμε, εκείνη αρχικά δεν ήθελε. Μετά όμως το μετάνιωσε. Όταν της είπα ότι θα κάνω το τραγούδι “Κι όμως δεν τελειώνει” με την Ελεονώρα, τότε αντέδρασε», τόνισε.