5Ο Δημήτρης Καρράς μαζί με την όμορφη παρέα του βρέθηκαν για πρώτη φορά στην πόλη της Καβάλας, σε έναν ζεστό και όμορφο χώρο, αυτόν της «Παλιάς Βιβλιοθήκης».

Το χειμερινό αυτό tour ξεκίνησαν να κάνουν μαζί με την Λόλα Γιαννοπούλου (πιάνο – φωνή) και τον Βαγγέλη Καραπέτρο (κιθάρα – ούτι – τσαράνγκο). Το δρομολόγιο στο GPS έγραφε: Καρδίτσα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Καβάλα, Γιαννιτσά και Χαλκίδα.

Δεν θα μπορούσα να λείπω λοιπόν από αυτή την εμφάνιση, αφού δεν είχε τύχει να δω ζωντανά τον Δημήτρη.

Λίγος και καλός κόσμος στο μαγαζί, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την παρέα να παίζει για 3 ώρες ασταμάτητα, να περάσουν όμορφα αλλά και να μεταδώσουν αυτή την ζεστασιά της τέχνης τους στο κοινό.

Ακούσαμε τραγούδια από όλη την πορεία του Δημήτρη Καρρά, τραγούδια που έχει πει ο ίδιος, καθώς και τραγούδια που έχει δώσει και έχουν ερμηνεύσει άλλοι αξιόλογοι καλλιτέχνες. Ακούσαμε επίσης και μερικές διασκευές σε παλιά αγαπημένα κομμάτια, ανάμεσα στους Active Member, τον Παύλο Σιδηρόπουλο, ακόμα και σε παραδοσιακά άσματα.

karras3

Ο ηλεκτρισμός έλλειπε από αυτό το ακουστικό σχήμα αλλά δεν στάθηκε εμπόδιο στο να σε αφήσει ανικανοποίητο και να ζητάς κάτι παραπάνω. Είχε ακριβώς αυτό το στιλ και τον αέρα που χρειαζόταν, ο ήχος ήταν υπέροχος και σε συνδυασμό με το γραφικό μαγαζί, με τον χαμηλό φωτισμό και τα αναμμένα κεριά, έδωσαν ακριβώς την πινελιά που χρειαζόταν ώστε να μεταμορφωθεί η βραδιά μας σε κάτι μαγικό που όσοι βρέθηκαν εκεί, σίγουρα δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Ευχαριστούμε πολύ και τους τρείς σας… στο επανιδείν!

Αναπόκριση, φωτογραφίες & βίντεο: Νίκος Γραμμάτος

Βρείτε τον Δημήτρη Καρρά εδώ

karras1

lola

karras4

karras6

karras5