Η σελίδα και το κανάλι της Ελληνικής Rock Σκηνής σας παρουσιάζει την πρώτη της μεγάλη συλλογή συγκροτημάτων και καλλιτεχνών από όλη την χώρα και όχι μόνο.

Πέρασαν 13 χρόνια αισίως από την ημέρα που είπαμε να φτιάξουμε μια σελίδα στο Facebook και ένα κανάλι στο Youtube, ώστε να μαζέψουμε υλικό (και να μαζευτούμε) πάνω στην αγαπημένη μας μουσική. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει να μαζευτούμε πάνω από 40.000 φίλοι στην σελίδα μας και άλλοι 18.000 στο κανάλι μας. Τα νούμερα δεν έχουν νόημα για εμάς. Το νόημα βρίσκεται σε όλα αυτά που έχουμε ακούσει και συνεχίζουμε να ακούμε.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να φτιάξουμε και εμείς μια όμορφη συλλογή που θα μας συντροφεύει στις δύσκολες αλλά και τις όμορφες στιγμές μας. Αποφασίσαμε ότι έπρεπε να απευθυνθούμε στους ειδικούς του είδους και τα παιδιά του Rockap.gr αλλά και της B-otherside records.

Η συλλογή μας έχει τίτλο Greek Rock Scene vol. 1 και θα εκδοθεί σταδιακά σε τρεις διαφορετικές μορφές. Η πρώτη μορφή της είναι η Digital Edition και περιλαμβάνει αποκλειστικά υλικό από συγκροτήματα της χώρας μας, τα οποία μας παραχώρησαν προς ΔΩΡΕΑΝ κατέβασμα. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η έκδοση του cd αλλά και του βινυλίου. Τι θα έχει εκεί μέσα; Θα το δείτε στην πορεία! Για την ώρα κατεβάστε την συλλογή και δια δώστε την, ώστε να ακούσει περισσότερος κόσμος την μουσική σκηνή του σήμερα, από συγκροτήματα και καλλιτέχνες που παλεύουν με κάθε τρόπο και τίμημα, μέσα σε αυτή την σαπίλα της εποχής μας και κόντρα στα μουσικά ρεύματα.

Όποιος επιθυμεί να στηρίξει την προσπάθεια μας και να κάνει μια ΔΩΡΕΑ στο PayPal εδώ ή μέσω Εθνικής Τράπεζας στον λογαριασμό GR2601102150000021501629733

Όλα τα χρήματα θα πάνε για την προώθηση της συλλογής και την συνέχεια των παραγωγών μας.

Ανεβάστε την ένταση!

Κατεβάστε την συλλογή ΕΔΩ!

 

 

Παραγωγή:

Ελληνική Rock Σκηνή , Rockap Music Records, B-otherside records, Νίκος Γραμμάτος.

Επιμέλεια συλλογής και σχεδιασμός εξωφύλλων: Νίκος Γραμμάτος

©® Ελληνική Rock Σκηνή – 2024