Fotia Teliko FRONTΗ Rana Records έχει την τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσει το επετειακό single των Schema από τα Ιωάννινα με τίτλο Φωτιά!

Το τραγούδι αυτό συντέθηκε αρχικά το 1993, όταν οι Schema έγραφαν και έπαιζαν μουσική με ελληνικό στίχο. Το κομμάτι αυτό ήταν διακαής πόθος αρκετών παλαιότερων ηλικιακά φίλων της μπάντας, οι οποίοι ζητούσαν μια κανονική ηχογράφηση, διότι η μόνη που υπήρχε ήταν από ένα Live demo του 1995. Η Φωτιά λοιπόν πάλεψε για 23 χρόνια, δεν έσβησε στις μνήμες του κόσμου και τελικά φούντωσε και είναι εδώ, ώστε όλοι σας να «ενώσετε τις ανάσες σας» μαζί μας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Φωτιά ηχογραφήθηκε από τα παλιά μέλη του συγκροτήματος, αλλά φυσικά και το τωρινό line up βοήθησε με μεγάλη χαρά και προσμονή για το τελικό αποτέλεσμα.

Την παραγωγή υπογράφει ο Κώστας Μπασδάνης (ηχοληψία, μίξη, mastering), ενώ τη μουσική, τους στίχους και την ενορχήστρωση ο Στάθης Χούλιαρης.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Αχιλλέα Νάσιο και η επιμέλεια του εξωφύλλου είναι του James Μπασδάνη.

Η Φωτιά κυκλοφορεί ελεύθερα, όπως της αξίζει, οπότε επισυνάπτουμε τον ηλεκτρονικό σύνδεσμό μέσω του οποίου μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τη Φωτιά και σε μορφή .mp3 και σε .wav, καθώς και το εξώφυλλο και τους στίχους.

Η ηχογράφηση η μίξη και το mastering έγιναν στο Rana Studio στα Ιωάννινα.
Η Rana Records εύχεται σε όλες και όλους σας καλή ακρόαση!

 

http://rana.gr/downloads.html

 

Στη Φωτιά συμμετείχαν οι εξής μουσικοί:

Στάθης Χούλιαρης – (φωνή, ηλεκτρική κιθάρα)

Αλέξανδρος Κασκάνης – (μπάσο)

Θοδωρής Τσουμάνης – (ηλεκτρική κιθάρα)

Κώστας Δημητρίου – (τύμπανα)

Κώστας Μπασδάνης – (πλήκτρα)

James Μπασδάνης, Αργύρης Τασούλας, Νίκος Τάγγας – (φωνητικά)