Ένα τραγούδι για την “κοινωνική αποστασιοποίηση” στην σύγχρονη εποχή

Κυκλοφορεί σε Digital Single από την Plus Rec

Διανομή Panik Records

YouTube Link: https://youtu.be/R8uDoDDtxMI

Ο “KΑΠΠΑ” αφήνει το ηχητικό του κουβάρι να κυλήσει, φανερώνοντας μας την πρώτη προσωπική του σύνθεση “Η Συνήθεια της Λύπης”, που αποτελεί προπομπό ενός ολοκληρωμένου album που πρόκειται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο!

Με μακροχρόνια μουσική πορεία, ως σύνθετης, στιχουργός, παραγωγός, μουσικός, μέλος και ιδρυτής συγκροτημάτων από την δεκαετία του 90 μέχρι σήμερα, ο Κώστας Καραμήτσος (ΚΑΠΠΑ) έχει αφήσει ανεξίτηλα το ξεχωριστό του μουσικό αποτύπωμα. Σε αυτό το προσωπικό του project επιχειρεί να συνδέσει το δικό του ευρύ ηχητικό φάσμα επιρροών και επιλογών. Ένα πολυδιάστατο κράμα που είναι βαθιά προσωπικό, αυτοβιογραφικό και γεννήθηκε από τις απαρχές του ελληνικού ροκ και της έντεχνης σκηνής, μεταπήδησε στην πρωτόυλη Hip-Hop και μπολιάστηκε με μεγάλες δόσεις προγενέστερης και σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής.

Στη “Συνήθεια της Λύπης” αυτό που κυριαρχεί και διακρίνεται πιο καθαρά είναι το ηλεκτρονικό στοιχειό με ένα περιπετειώδες build up εναλλαγής ήχων. Η θεματολογία του δεν έχει ως αναφορά το σύγχρονο πρόβλημα της “κοινωνικής αποστασιοποίησης”, αλλά το μόνιμο αυτής που έχει επιβάλει ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

ΚΑΠΠΑ

Facebook page: https://www.facebook.com/Kappa.Kmusic

Instagram: https://www.instagram.com/kostaskaramitsos

OUT NOW!

✔  iTunes: https://apple.co/2YkCLq8

✔  Spotify: https://spoti.fi/2yUYEBW

✔  Deezer: https://bit.ly/2Yl6XSi

✔  Google Play: https://bit.ly/3f7BbxK

✔  Amazon Music: https://amzn.to/2W5bV2s