wsΑυτό είναι το πρώτο βίντεο κλιπ των Wild Scratch με τίτλο Wild Night. Mετά απο μία μικρή περίοδο αδράνειας οι Wild Scratch επιστρέφουν με μία καινούρια κυκλοφορία.

Αυτή η νέα και πρωτοεμφάνιζόμενη μπάντα έρχεται πρώτη φορά στον φακό του διαδικτύου για να ξεσαλώσει σε ένα πάρτυ με wild καταστάσεις που αν μη τι άλλο και η μουσική τους κυμαίνεται σε καταστάσεις party αφου είναι αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα.

Με νέα παραγωγή, νέο ήχο και περισσότερη αποφασιστικότητα απο ποτέ οi Wild Scratch μας δείχνουν τον δρόμο για να διατηρηθεί το παρελθόν και η μουσική των 80’s αλλα και να προοδευσει εξίσου ο νέος ήχος και οι νέοι μουσική.
Η μουσική τους και η εμφάνιση τους θυμίζει ποζερο-Hard Rock μπάντες του σήμερα όπως ”Steel Panther”, ”Reckless Love” και ”Η.Ε.Α.Τ.” ενώ παράλληλα μας θυμίζουν ως προς την εμφάνιση και το ύφος τους,
τους θρυλικούς ”Motley Crue”, ”Poison” και ”Bon Jovi” τον καιρό που πρωτοεμφανιζόταν.

Σε γενικές γραμμές είναι μία καλή πρώτη δουλειά που αφήνει τους οπαδούς του είδους να περιμένουν περισσότερα και αγγίζει το ενδιαφέρον όχι μόνο του ελληνικού αλλα και του ξένου κοινού.

Απολαύστε τους: