Οι Salto Mortale κυκλοφορούν το πρώτο τους επίσημο video clip για το κομμάτι (απο)σύνθεση μέσα από το debut LP τους με τίτλο «Ατελές το ον». Πρόκειται για ένα project της Άννας Χόχολη που προσεγγίζει εικαστικά το θέμα της ψυχικής ασθένειας και πιο συγκεκριμένα τον σχιζοειδή εαυτό. Τρεις επιμέρους φόρμες στις οποίες η πληροφορία περνάει γραμμικά από την εξωτερική στην εσωτερική. Αντικειμενική πραγματικότητα, ψευδής εαυτός, εσωτερικός εαυτός.

Δείτε το εδώ:

[ytp_video source=”Y939ixeG2lM”]

Συμπληρώνοντας 5 χρόνια ζωής και έχοντας ήδη δύο EP’s και πάνω από εκατό live στο ενεργητικό τους, οι Salto Mortale κυκλοφόρησαν πριν λίγους μήνες το πρώτο τους full album με τίτλο «Ατελές το ον».

Συνδυάζοντας στοιχεία από τον ευρύτερο χώρο του hard ‘n’ heavy και χρησιμοποιώντας ελληνικό στίχο, ο δίσκος αποτελεί δήλωση του χαρακτήρα της μπάντας και μια ξεκάθαρη πρόταση των σκέψεων και των ιδεών της. Χτισμένος πάνω σε βασικές έννοιες όπως η ελευθερία και η αλληλεγγύη και με κριτική σκέψη απέναντι στις παθογένειες που διέπουν τον  άνθρωπο, το «Ατελές το ον» στοχεύει στο να αποτελέσει μια μουσική οντότητα που στέκεται και ακούγεται αυτούσια.

Η παραγωγή, η μίξη και το mastering έγιναν από το Σάκη Μπάστα στο Noisebox studio στην Πάτρα ενώ η γραφιστική επιμέλεια και ο σχεδιασμός του artwork από την A.D Visions.

Ακούστε ολόκληρο το άλμπουμ εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=g2Y3mf5lUUE&t=1s