Οι Θλιμμένοι Άγγελοι είναι μία τετραμελής μπάντα από την Αθήνα που παίζει ελληνόφωνο rock ακολουθώντας φόρμες κυρίως από την ελληνόφωνη σκηνή της δεκαετίας του ’90, και το παρόν demo είναι το πρώτο τους μουσικό εγχείρημα.

Το demo περιέχει τέσσερα κομμάτια, όπως προείπα ελληνόφωνα, με καθαρά rock κατευθύνσεις και με μερικά εν μέρει hardrockίζωντα κιθαριστικά riffάκια που με παρέπεμψαν στην δεκαετία του ’80 αλλά μου θύμισαν και τον Σταμάτη Μεσημέρη της εποχής εκείνης με τις δυνατές κιθάρες και τα βαθιά μπάσα.

Ο στίχος νοσταλγικός, σκοτεινός, μελαγχολικός έως και καταθλιπτικός θα έλεγα σε κάποια σημεία που δένει με την μουσική ενορχήστρωση και με την ερμηνεία. Η ερμηνεία μου θύμισε σε κάποια σημεία αυτή του Γιώργου Τσίγκου αλλά και αυτή του Στέλιου “Σαλβαδόρ”  Παπαϊωάννου σε κάποια άλλα.

Τα παιδιά λοιπόν, έχουν πράγματα να πουν αλλά και ωραίες μουσικές ιδέες να μας χαρίσουν. Σίγουρα λείπει μία καλή παραγωγή την οποία περιμένω σε μία επερχόμενη ολοκληρωμένη τους δουλειά, η οποία θα αναδείξει πολλά στοιχεία που θάβονται με την παρούσα παραγωγή. Επίσης, μιας και σε αυτό το demo κινούνται κυρίως στο χώρο της μπαλάντας, όχι ότι με χαλάει, αλλά θα ήθελα να τους ακούσω και σε κάτι πιο εκρηκτικό, μιας και πιστεύω ότι έχουν όλα τα στοιχεία να αποδώσουν πολύ καλά κάτι τέτοιο.

Γενικά είναι μία πολύ καλή προσπάθεια που πρέπει να επιβραβευτεί και να στηριχθεί από τον κόσμο αλλά κυρίως από την ίδια την μπάντα, δίνοντας της την ανάλογη συνέχεια.

Δημοσθένης Καραγιαννόπουλος – Κιθάρα, φωνή
Γιώργος Βουδούρης – Μπάσο, φωνή
Αντώνης Κάνδηλας – Κιθάρα
Μάκης Χιώτης – Τύμπανα

http://www.reverbnation.com/thlimmenoiaggeloi
http://www.facebook.com/pages/Thlimmenoi-Aggeloi/32212386953

Κείμενο: Αντώνης Δριβελόπουλος