ANDREAS THE GREEK – ‘Οταν θα’μαι 157

Κοντεύουν 2 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο πρότζεκτ του Ανδρέα Κοντογεώργη και ήταν πια καιρός για να βγει πάλι κάτι φρέσκο και καινούριο για την σκηνή του Ελληνικού ροκ.

Έτσι όπως το πρώτο, έτσι και το δεύτερο πρότζεκτ με το όνομα ‘Οταν θα’μαι 157, γράφτηκε και ηχογραφήθηκε μέσα σε μια καμπίνα πλοίου! Αυτή την φορά κάνοντας ταξίδια στην κοντινή Ευρώπη και όχι στον Ειρηνικό Ωκεανό…

Ο Ανδρέας Κοντογεώργης (Andreas the Greek) δουλεύοντας στα καράβια σαν ναυτικός (λογιστής) τα τελευταία 17 χρόνια, στον ελεύθερο του χρόνο γράφει στίχους, τραγουδάει και ενορχηστρώνει τις δικές του δημιουργίες μέσα στην καμπίνα του.

Μια περιπέτεια με αμέτρητες εικόνες, ευχάριστες και δυσάρεστες εμπειρίες οι οποίες τον εμπνέουν όλο και περισσότερο κάνοντας τον να δημιουργήσει μια διαφορετική πραγματικότητα νιώθοντας την λησμονιά της πατρίδας, αλλά και όλων εκείνων των προσώπων που τον πλήγωσαν κατά την διάρκεια αυτής της ‘θαλάσσιας’ διαδρομής.

Όλα τα όργανα είναι σε παραγωγή και εκτέλεση του Ανδρέα. Κιθάρες, πλήκτρα, μπάσο, φωνές, ντραμς, σάμπλερ, όλα παιγμένα, ηχογραφημένα και μιξαρισμένα ένα ένα, για να μπορέσει να βγει ένα αξιόλογο και ‘βρώμικο ροκ’ αποτέλεσμα εν πλω!

Το άλμπουμ κυκλοφορεί ΔΩΡΕΑΝ για ‘κατέβασμα’ και σε digital έκδοση στο www.neilis.bandcamp.com και είναι διαθέσιμο και στο youtube στο παρακάτω λινκ: https://www.youtube.com/watch?v=beh0iaBfFH0&list=PLBOmYwlFXv_PQSyHu4KY1DjB-iIkjHzsz

Έντονα στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής και trance σε κάποια τραγούδια όπως ‘Το πλοίο της κρίσης, Δεσ’τον μαλάκα.’

Ακούστε τα τραγούδια πίνοντας ένα ρούμι όπως και ο Ανδρέας… Η και περισσότερα από ένα… :p