Eπανέκδοση ενός από τους καλύτερους ελληνόφωνους punk δίσκους της δεκαετίας του ’90 με εξαιρετικούς στίχους και φοβερά κιθαριστικά σχήματα. Το μοναδικό album των Πίσσα και πούπουλα (1987 – 1995) από τη Θεσσαλονίκη.  Συνεργασία των Labyrinth of thoughts & Wipe Out records.

Με νέο mastering από τον Νίκο Στυλίδη, απευθείας από τις μπομπίνες του 1993. Σε 500 κόπιες, όλες σε μαύρο χρώμα. Συνοδεύεται από το ένθετο που υπήρχε και στην πρώτη έκδοση.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 21/11/2016.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο studio “Αγροτικόν” του Νίκου Παπάζογλου, όπως και πολλοί άλλοι δίσκοι της τότε ανεξάρτητης σκηνής.

Η σύνθεση της μπάντας ήταν: Βίκτωρας Μοσχόπουλος – Φωνή / Κώστας Παντέλης – Κιθάρα / Βασίλης Ροτσιόπουλος – Μπάσο / Kουτούπης Ηλίας – Τύμπανα.

Τον Κώστα Παντέλη αργότερα τον συναντάμε στους Ziggy Was (Unicorn Pan album) και στους επισκέπτες του Αγγελάκα, μεταξύ άλλων. Ο τραγουδιστής Βίκτωρας Μοσχόπουλος  παίζει πλέον στους Τούρι Μπέρι. Επίσης έχει επιμεληθεί το artwork του album.

Tracklist:  Α’ πλευρά: Kοινές καταστάσεις / Μέσα από ένα κλουβί / Ξυπνάτε πεθαίνω / Fly’s last flight / Tα μάγια της Κίρκης / Ο παραμυθούλης

Β’ πλευρά: Δύσκολη φάση / Επίλογος / Διαφημίσεις / Συνήθειες / Δυο δευτερόλεπτα

 

www.labyrinthofthoughts.gr

www.facebook.com/Labyrinthofthoughts

www.wipeout.gr