Οι Ρ3ΥΜΑ είναι μια ροκ μπάντα από το Βόλο που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2017.

Αρχικά, τα δυο ξαδέρφια και συνονόματοι, βρέθηκαν μουσικά και άρχισαν να δουλεύουν ένα υλικό από τραγούδια που είχαν στα “συρτάρια τους”αλλά και καινούργια.

Στη συνέχεια και γύρω στο Νοέμβριο του ίδιου χρόνου, ήρθε στη παρέα ο κιθαρίστας Δημήρης Δεμίρης και το “πείραμα” άρχισε.

Δίνουν έμφαση στη δύναμη αλλά και στη μελωδία, έχουν το δικό τους ήχο και ύφος, τραγούδια με ελληνικό στίχο και πραγματικά ήρθαν για να μείνουν.

“Ο ΘΥΡΩΡΟΣ” και το “Μ’ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ”,είναι δυο από τα τραγούδια του CD τους με τίτλο “Ρ3ΥΜΑ vol 1”,που θα κυκλοφορήσει σύντομα και που ήδη ακούγονται σε ραδιόφωνα ανά την Ελλάδα αλλά και στο youtube.

“Ο ΘΥΡΩΡΌΣ” συγκέντρωσε τους περισσότερους ψήφους του κοινού στο διαγωνισμό TOP 20 του περιοδικού ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ για τρείς συνεχόμενους μήνες:Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο ,καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση ανάμεσα σε αξιόλογα τραγούδια και δημιουργώντας για το γκρούπ, αλλεπάλληλα προσωπικά ρεκόρ.

Η 1η θέση του Ιουνίου δε, τους έδωσε το εισιτήριο συμμετοχής στο Festival powered by La Vita Radio.

Επίσης κατέλαβε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό του μουσικού site STAGONA MUSIC WORLD για το μήνα Μάιο και Ιούνιο.

Αυτή την εποχή ετοιμάζουν το πρόγραμμα για τις ζωντανές εμφανίσεις, που θα αρχίσουν το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Τα μέλη της μπάντας είναι: Βαγγέλης Ματζαφλέρης / φωνή & μπάσο, Δημήτρης Δεμίρης / κιθάρα & Βαγγέλης Κατσούρας / τύμπανα.

Σε 3 τραγούδια του CD συμμετέχει στα πλήκτρα ο Κώστας Ματζαφλέρης.

[ytp_video source=”AI4_ErnmXkE”]



[ytp_video source=”zK6b85eQu58″]