Στη συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα βρέθηκε χθες ο Παντελής Ροδοστόγλου (ex Διάφανα Κρίνα, Μπαλάντες Για Φόνους) και έμεινε απογοητευμένος από την έλλειψη μπάσου (λογικό νομίζω, μπασίστας είναι) στην μπάντα του.

Η ροκ μουσική χωρίς μπάσο δεν στέκει και τα τραγούδια ακο΄ύγονται λειψά, είναι μερικά από τα σχόλια που έγραψε στην σελίδα του στο facebook.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Σαν ακροατής και από αγάπη το λέω, σε μια ροκ μπάντα χωρίς μπάσο τα τραγούδια ακούγονται λειψα. Η περιστασιακή χρήση του synth bass δεν σώζει την κατάσταση εκτός κι αν είσαι οι Cabaret Voltaire. Ο κόσμος μπορεί να ανταποκρίνεται για τους δικούς του λόγους και αυτό είναι παρηγορο σε αυτές τις πολύ δύσκολες εποχές, όμως η έλλειψη παραμένει για κάποιον που “ακούει” και που έχει ακούσει. Σεβαστό βέβαια – και μετά απ’ολες αυτές τις περιπέτειες- και το να κρεμάσεις τη φανέλα του μπασίστα στον ουρανό της υπόληψης σου για πάντα. Είναι προσωπικό θέμα αυτό και το καταννοώ. Όμως ροκ μουσική χωρίς μπάσο δεν στέκει, για τα δικά μου γούστα. Μου λείπει ένας εσωτερικός κόμβος που θα μπορούσε να έχει ενοποιητικό ρόλο στις συνθέσεις και να προσδώσει έτσι μεγαλύτερη ουσία και νόημα σε αυτό που ακούω. Η χρήση του μπάσου θα μπορούσε να εκτοξεύσει το κοινό πολύ περισσότερο (δε θα καταλάβαιναν τι τους συμβαίνει) προς τον παράδεισο. Πάνω απ’ τη στάχτη(για τη χθεσινή συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα μιλάω).”