Με πίστη στον στίχο πως «η αθωότητα δεν παίρνει χαλινάρι» , ο Νικόλας Ευαντινός επανεμφανίζεται και παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο Χαλινάρι από την εταιρία Μικρός Ήρως του Άγγελου Σφακιανάκη.

Οχτώ χρόνια μετά το ντεμπούτο του στην δισκογραφία με τον προσωπικό δίσκο Πανταχού Απών, ο Νικόλας Ευαντινός συστήνεται εκ νέου με ένα τραγούδι που χαρακτηρίζεται από την ποιητικότητα του στίχου, τον δυναμισμό της μουσικής και την ενορχηστρωτική πρωτοτυπία. Ένα τραγούδι «ηλεκτροφόρου λυρισμού» που φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως προπομπός για την νέα του προσωπική δισκογραφική δουλειά, η οποία έχει ως στόχο να εκφράσει την ποιητική διάσταση της μουσικής του Νικόλα.

Έχοντας στο ενεργητικό του τέσσερα ποιητικά βιβλία, δυο δισκογραφικές παρουσίες, (ο δεύτερος δίσκος το 2015, με τη μπάντα Φέρ’ το Φόκο), μια συνεργασία σε στιχουργικό επίπεδο για τον δίσκο Κύρβα του Νίκου Μαστοράκη, ο Νικόλας Ευαντινός από την Ιεράπετρα συνεχίζει να δουλεύει πάνω στο δημιουργικό του όραμα παρουσιάζοντας το Χαλινάρι ως χαρακτηριστικό δείγμα της καλλιτεχνικής του ταυτότητας.

Ακούστε το:

[ytp_video source=”WVMsw9vQaoU”]

ΧΑΛΙΝΑΡΙ

Στίχοι-μουσική-ερμηνεία
ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΥΑΝΤΙΝΟΣ

Ενορχήστρωση-ηχοληψία-μίξη
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

Έπαιξαν:
Νικόλας Ευαντινός: κιθάρες (ακουστικές, ηλεκτρική)
Γιώργος Λαμπράκης: ηλεκτρικές κιθάρες | μπάσο | ρυθμοί | εφέ