Villagers of Ioannina City

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Φεστιβάλ
«Στη Σκιά των Βράχων 2019»

Θέατρο Βράχων στον Βύρωνα

Οι Villagers of Ioannina City ξεκίνησαν από τα Ιωάννινα και ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, συνδυάζοντας με ένα μοναδικά εμπνευσμένο τρόπο τη ροκ μουσική με τους παραδοσιακούς ήχους της χώρας μας.

Έρχονται λοιπόν στην Αθήνα για να παρουσιάσουν ζωντανά υλικό και από τον πολυαναμενόμενο νέο τους δίσκο «Age of Aquarius». Υπόσχονται ένα ισοπεδωτικό οπτικοακουστικό show, με περισσότερους από 10 μουσικούς να συμπράττουν επί σκηνής, δημιουργώντας μια εμπειρία που θα θυμάται για καιρό όποιος βρεθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων.

Οι VIC δημιουργήθηκαν το 2007 και έκτοτε έχουν εμφανιστεί στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ελλάδος. Παράλληλα την ίδια χρονική περίοδο έδωσαν «μνημειώδη» sold out shows στους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους της χώρας. Το πρώτο full length άλμπουμ τους με τον τίτλο «Riza» (Mantra Records – Απρίλιος 2014) απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Μπήκε σε όλες τις ενημερωμένες μουσικές λίστες, ενώ πολλοί κριτικοί δεν δίστασαν να το χαρακτηρίσουν ως άλμπουμ της χρ ονιάς! Η αύρα που το συνοδεύει είναι τεράστια ακόμη, καθώς υπογραμμίζεται συνέχεια η αξία του, εκεί που οι πεντατονικές της Ηπείρου συναντούν βαριά και ασήκωτα riffs, και η παράδοση, συγκλίνει με την κληρονομιά των Black Sabbath και των Pearl Jam. Ένα από τα πλέον εμπνευσμένα μουσικά έργα που ήρθε για να σηκώσει στο πόδι με το groove του, οποιονδήποτε το ακούσει! Σε κάθε live τους η ατμόσφαιρα συγκινητική, να αγκαλιάζει τις μουσικές μας ρίζες με εκείνες τις κολληματικές μελωδίες, που η σκληρή ροκ μουσική γέννησε, μαζί με τους δίσκους που την καθόρισαν.

Λίγους μήνες μετά το πρώτο άλμπουμ κυκλοφόρησαν το EP «Zvara/Karakolia» προσθέτοντας 2 συναυλιακές τραγουδάρες σε κάθε ένα από τα live τους. Και τότε πλέον, όλη η εγχώρια μουσική βιομηχανία άρχισε να ασχολείται με το φαινόμενο των VIC, μιλώντας για το πιο ενδιαφέρον σχήμα του σκληρού ήχου που ξεπήδησε στην ελληνική σκηνή, τα τελευταία χρόνια.

Στην πρώτη τους ευρωπαϊκή περιοδεία έκαναν πάνω από 20 στάσεις σε πόλεις όπως το Βερολίνο, το Λονδίνο, το Άμστερνταμ και τη Βαρκελώνη μεταξύ άλλων. Έπαιξαν παντού και δεν σταμάτησαν στιγμή να περιοδεύουν εντός και εκτός φεστιβαλικών και συναυλιακών τειχών, παρουσιάζοντας το μοναδικό τους ήχο στα: Desertfest, Up in Smoke, Freak Valley και Leafmeal. Απέκτησαν fans σε κάθε πόλη και χώρα που εμφανίστηκαν. Όσοι πήραν μια ηχητική γεύση από τους Villagers, δηλώνουν πια οπαδοί και αδημονούν για το επόμενο τους βήμα!

Τέσσερα χρόνια μετά την ιστορική τους sold out συναυλία στην Tεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, όταν 6.000 εκστασιασμ ένοι άνθρωποι έγραψαν τη δικιά τους, ξεχωριστή σελίδα στη μουσική ιστορία της χώρας, οι VIC βγαίνουν και πάλι στον δρόμο ζωντανά και υπόσχονται να μη μείνει τίποτα όρθιο στο πέρασμά τους.

Παρουσιάζουν επί σκηνής τα κομμάτια που μαζί τους αγάπησαν χιλιάδες κόσμου, καθώς και το τελευταίο τους πόνημα, «Age of Aquarius»!

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου ελάτε στο Θέατρο Βράχων και γίνετε μέρος της μουσικής ιστορίας μιας ολόκληρης γενιάς!

Τιμές εισιτηρίων και σημεία προπώλησης

Τιμές Εισιτηρίων

Η τιμή προπώλησης στα φυσικά σημεία έχει πλέον διαμορφωθεί στα 14 ευρώ

Φυσικό σημείο προπώλησης
Hunter Agency
Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς)
210 3608366

Ώρες λειτουργίας
Τρίτη – Παρασκευή: 10:30 – 14:30 & 17:00 – 21:00
Σάββατο 10:30 – 16:30

Η on line τιμή προπώλησης είναι 15,40 ευρώ

www.hunteragency.gr & www.viva.gr

Στο ΤΑΜΕΙΟ η τιμή εισιτηρίου θα είναι 16 ευρώ