“Ούτε σταγόνα δροσιάς δεν θα λείπει…”

O Jamoan (κατά κόσμον Άκης Θεοτοκάτος) και το προσωπικό του project σας παρουσιάζουν το νέο single / video “Σ’ ένα Κόσμο Μαγικό” το οποίο διατίθεται από την Ikaros Records. Mπορείτε να παρακολουθήσετε το video σκηνοθεσίας του Μπάμπη Μιχαλόπουλου παρακάτω:

Νέα αρχή, φρέσκα τραγούδια και απίστευτη όρεξη που έχουν μόνο ένα σκοπό: να μοιράσει και να μοιραστεί με το κοινό την μουσική του και τις ανησυχίες του.

Πληροφορίες για το νέο single / video

Οι ηχογραφήσεις και η μίξη έγιναν στο 133 Studio από τον Μιχάλη Σκαράκη και το mastering από τον Νάσο Νομικό (VU Productions Mastering Studio).

https://www.facebook.com/133-Productions-741134435952392

https://www.facebook.com/Vu-Productions-Mastering-Studio-807603569368724/

https://www.vu-productions.gr/

Η παραγωγή του video είναι μια κοινή συνεργασία της Ikaros Records, της Ms Tick Productions, του Μπάμπη Μιχαλόπουλου (ο οποίος είναι και ο σκηνοθέτης του clip) και του Jamoan.

Στο video clip συμμετέχει η Μαριλέννα Μόσχου και το make up έγινε από την Ανατολή Πανίδου.

Εκτός του Jamoan ο οποίος έχει αναλάβει τα φωνητικά, την ενορχήστρωση, τους στίχους και τις κιθάρες, οι μουσικοί που τον συνοδεύουν είναι οι:

Παναγιώτης Μπουραζάνης – μπάσο
Στέλιος Παύλου – drums
Αποστόλης Λυμπερόπουλος – κιθάρες
Άγγελος Βαφειάδης – keyboards

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη

Ο Άκης Θεοτοκάτος έχει συμμετάσχει σε πολλές δουλειές της ελληνικής δισκογραφίας και ειδικότερα στις περισσότερες παραγωγές της Freestyle Productions. Υπήρξε για περισσότερα από 15 χρόνια κιθαρίστας των Active Member (low bap) και μέλος του project La Bruja Muerta.

Παράλληλα έχει δημιουργήσει μουσική για θεατρικές παραστάσεις (“Ματωμένος Γάμος” της Αθηνάς Παππά σε μια διασκευή στον Φρεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, “Μαρτυρίες” του Στάθη Γράψα, “Μια γιορτή στου Νούριαν” του Βασίλη Κουκαλάνη) και documentaries (“Economic Hitman” του δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου) καθώς και σε μικρού μήκους ταινίες.

Το μουσικό ταξίδι του ως Jamoan ξεκίνησε το 2015 παρέα με φίλους μουσικούς και τεχνικούς με τεράστια εμπειρία και γνώση αλλά πάνω απ’ όλα, πολύ μεράκι και αγάπη για έναν κοινό σκοπό. Να εκφραστούν και να επικοινωνήσουν με τον κόσμο μέσω της μουσικής και κινούμενος πλέον σε alternative rock ηχοτόπια.

Με τους Jamoan έχει δημιουργήσει τρία albums και είναι τα “Απείθεια” (2015), “Η πτώση των θεών” (2017) και “Ειρωνεία” (2019).

Σύνδεσμοι επικοινωνίας με τον Jamoan:

Facebook: https://www.facebook.com/jamoanofficialpage/

Email: jamoan800@gmail.com
YouTube Channel: tinyurl.com/ta2x4stb

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ