Ήρθε η ώρα να απολαύσω για πρώτη φορά λοιπόν τους Locomondo, το μοναδικό συγκρότημα που την δεκαετία του ’00 κατάφερε να κάνει χιλιάδες κόσμο να τους ακολουθεί πιστά σε κάθε συναυλία τους και να αγαπηθούνε τόσο πολύ.

Αν και η χώρα μας δεν είχε ποτέ Ελληνικό Reggae, οι Locomondo κατάφεραν να είναι το πρώτο όνομα που θα το κάνει αυτό και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Με τέτοια μεγάλη επιτυχία στέφτηκε ακόμα μια εμφάνισή τους, αυτή την φορά στην πόλη της Καβάλας, όπου πρώτη φορά την επισκέφτηκαν.

Η λέξη που θα χαρακτήριζε ίσως αυτή την τρελή μπάντα, να ήταν η «ΕΝΕΡΓΕΙΑ», η οποία υπερχείλιζε από όλους  διαπερνώντας και τα 800 (κάπου εκεί) άτομα που παραβρέθηκαν στον πολύ όμορφο χώρο του SeeYou (Costa Blanca).

Η μπάντα πήγε σερί το πρόγραμμά της, το οποίο έφτασε τις 2,5 ώρες, δίνοντας μια ανεπανάληπτη γεύση reggae, με παλιά και νέα τραγούδια τους, καθώς επίσης μερικές διασκευές από αγαπημένα ξένα τραγούδια. Δεν έλειψαν και οι αυτοσχεδιασμοί, οι οποίοι με παιχνιδίστικο τρόπο ανέβασαν την διάθεση του κοινού που σίγουρα έφυγε ευδιάθετος από την συναυλία, τραγουδώντας τα τραγούδια τους.

Οι Locomondo φάνηκαν άψογα δεμένοι ηχητικά στα αυτιά μου και τα μικρά λαθάκια που εντόπισα ( λογικό, συμβαίνουν και στις πιο μεγάλες μπάντες ) σίγουρα περάσανε απαρατήρητα από το κοινό.

Ένα παράπονο που σίγουρα θα βρει πολλούς σύμφωνους … είναι τα 12 ευρώ χωρίς τίποτα ( ούτε νερό βρε αδερφέ ), που σε περίοδο πείνας και κρίσης είναι υπερβολικά, αν σκεφτείς ότι και για ένα ποτό ή μπύρα ήθελες άλλα 8 ευρώ… σύνολο 20! Έτσι σίγουρα κάποιος μπορεί να αυτοσχεδίασε και να τραγούδησε : “Δεν θα δω τους LocomO επειδή δεν έχω ούτε ένα ευρώωω”.

Σας αφήνω κάπου εδώ και σας ποστάρω μερικές στιγμές από την εν λόγο συναυλία για όσους δεν ήρθανε και για του λόγου το αληθές!

Μια ευχή … να μην φτάσουν να γίνουν άλλη μια διαλυμένη μπάντα που ο καθένας συνεχίζει solo, αλλά να το συνεχίσουν έτσι με το ίδιο πάθος…. εξ’ άλλου η μουσική δεν σταματάει ΠΟΤΕ !

Κατεβάστε όλο το φωτογραφικό υλικό από ΕΔΩ

Τις φωτογραφίες και τα βίντεο επιμελήθηκε ο …


Bookmark and Share