Οι Καβαλιώτες Cameres ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου τους «Οι αναμνήσεις πάντα καίνε» (κατεβάστε τον ΔΩΡΕΑΝ από εδώ), έχουν ήδη δημοσιεύσει 3 νέα τραγούδια, από τον επερχόμενο τρίτο δίσκο που ηχογραφούν τον τελευταίο καιρό.

Το πρώτο τραγούδι που ήρθε στο φως είναι το «Στο κάψιμο της νύχτας», σε στίχους και μουσική του Νίκου Γραμμάτου. Στο τραγούδι αυτό για πρώτη φορά στην ιστορία της μπάντας, ο Γιάννης Βογιατζής απουσιάζει από την θέση της κιθάρας και το έργο αυτό αναλαμβάνει ο ίδιος ο Νίκος.

Ακούστε το:

[ytp_video source=”dxlIqSAWX5w”]

 

Το δεύτερο τραγούδι, είναι επίσης μια δημιουργία του Νίκου Γραμμάτου (στίχοι – μουσική), στο οποίο επίσης ηχογράφησε την ακουστική και την ηλεκτρική κιθάρα. Η ευχάριστη έκπληξη είναι η συμμετοχή του Νίκου Μπάρδη από τα Διάφανα Κρίνα, ο οποίος ηχογράφησε ηλεκτρική κιθάρα, καθώς επίσης και τρομπέτα.

Ακούστε το:

[ytp_video source=”JH9AAvhsH7U”]

 

Το τρίτο τραγούδι που βγήκε πριν ένα μήνα, είναι ένα τραγούδι σε μουσική του Στέφανου Τόνια, ο οποίος έχει ηχογραφήσει τις κιθάρες στο κομμάτι αυτό. Οι στίχοι είναι του Νίκου. Επίσης σε όλα τα παραπάνω τραγούδια, την ενορχήστρωση, το μπάσο, τα πλήκτρα και την ηχογράφηση, έχει αναλάβει ο Τάσος Καραπαπάζογλου στο στούντιο Nemesis, στην πόλη της Καβάλας.

Ακούστε το:

[ytp_video source=”8RVUKZ6ZZiI”]

 

Πρόσφατα ο Νίκος Γραμμάτος μίλησε για την μπάντα και τα σχέδια τους, στην ραδιοφωνική εκπομπή “100 μικρές ανάσες” του Φώτη Φερενίδη, στον ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκη 100fm.

Ακούστε την συνέντευξη:

[ytp_video source=”bLdH9CHfpuc”]

  • Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Στέφανο Τόνια αριστερά και τον Νίκο Γραμμάτο δεξιά