Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για την συναυλία ειρήνης – Αιχμηρή απάντηση από τον Γιάννη Αγγελάκα

Την Τρίτη είναι προγραμματισμένη η συναυλία ειρήνης στα προπύλαια, με την συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών – μεταξύ των οποίων ο Μανώλης Μητσιάς, η Γλυκερία, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Νταλάρας και η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Η συναυλία έχει συζητηθεί πολύ στα social media, ενώ μεταξύ αυτών που τοποθετήθηκαν ήταν και ο γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

Στη συναυλία ειρήνης συμμετέχει ο Εισβολέας, ο Θανάσιμος, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (ΛΟΛ). Αυτοί δεν (είναι) απλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής.

Πάντως για όσους έχουν σκοπό να φέρουν Ουκρανικές σημαίες στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)… Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε.

Η ανάρτηση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, πριν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης την κατεβάσει.

«Δεν κάνει να χαλάμε το χατήρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών»

Μεταξυ αυτών που αντέδρασαν ήταν και ο Γιάννης Αγγελάκας. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός καλλιτέχνης ανήρτησε το παρακάτω μήνυμα:

Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατήρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών.

Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτου του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη.