Κάνοντας αναζήτηση στον μουσικό κόσμο του myspace έπεσα πάνω στη σελίδα του Γιώργου. Μόλις άκουσα τα κομμάτια του ήρθα σε επικοινωνία μαζί του για να μάθω περισσότερες πληροφορίες, τις οποίες μοιράζομαι μαζί σας.

Ο Γιώργος Ρους γεννήθηκε και παίζει μουσική στην Αθήνα, ενώ το 1999 δημιούργησε μαζί με φίλους το συγκρότημα “Λάθος Πόρτα”. Μαζί με την μουσική παρέα του έπαιξε live σε όλες τις σκηνές της Αθήνας και σε κάποια φεστιβάλ της Ιταλίας.

Αργότερα, το group αναγκάστηκε να κάνει ένα  διάλειμμα λόγω της εγκατάστασης του Γιώργου στην Ιταλία. Παράλληλα με τις σπουδές του στην Ρώμη στην τηλεοπτική και κινηματογραφική παραγωγή ετοίμαζε το υλικό των 2 demos που θα ηχογραφούσε λίγο αργότερα, το 2007 και το 2008. Τα θέματα στα οποία αναφέρονται τα τραγούδια του είναι τα γνωστά : κοινωνικά, έρωτας, θάνατος.
Πιστεύω πως αξίζει να περάσετε μία βόλτα από τη σελίδα του Γιώργου ώστε να πάρετε μια γεύση από την δουλειά του. Εγώ απλά θέλω να του δώσω τα συγχαρητήριά μου και να του ευχηθώ καλή συνέχεια.

Demo I : 1.Ηλέκτρανθος 2.Οι Προσποιητοί Οργασμοί μιας Μαριονέτας 3.Το Άδικο στο Σώμα 4.Ω,χαμηλώστε αυτό το Φως 5.Τίποτα δεν είν’ αρκετό 6.Κόκκινο Φως 7.Χορεύω

Demo II : 1.Aταξία 2.Είμαι απ’ το Φεγγάρι 3.Αφροδίτη 4.Εξαιρέσεις 5.Το blue του Μπάμπη 6.Αμφεταμίνη 7.Βουτιά στο Κενό 8.Οι Προσποιητοί Οργασμοί μιας Μαριονέτας#2

Επίσημη σελίδα:
http://www.myspace.com/r0us

Τσιανάκας Κώστας