Πέρασαν κι όλας 7 χρόνια από την πρώτη δισκογραφική δουλειά των Versus «Είναι κάτι παιδιά» και ήρθε η ώρα για την επιστροφή.
Τον Μάιο του 2011 οι Versus μπαίνουν και πάλι στο στούντιο για να γράψουν 4 νέα τραγούδια, αυτά που κρατάω στα χέρια μου σε μορφή demo-promo.

Οι Versus είναι μια δυνατή hard rock μπάντα, μια μπάντα που αν κυκλοφορούσε την πρώτη δουλειά μια δεκαετία πριν, αυτή την στιγμή θα τους συγκαταλέγαμε στις καλύτερες μπάντες τις χρυσής δεκαετίας του ’90. Δεν μας πειράζει καθόλου αυτό, καθώς οι Versus είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της σκηνής, της οποίας αντέχει και το παλεύει ακόμα.

Ελληνόφωνο ροκ, από αυτό που ακούγαμε, από αυτό που μάθαμε και μεγαλώσαμε, αυτό παίζουν σε αυτά τα 4 τραγούδια, τα οποία είναι προάγγελος της δεύτερης δισκογραφικής δουλειάς την οποία θα ολοκληρώσουν σε αυτή την χρονιά. Κι αν η συνέχεια του δίσκου θα είναι όπως ακριβώς αυτά τα 4 διαμαντάκια, τότε σίγουρα θα μιλάμε για έναν από τους δίσκους της χρονιάς για το 2012.

Και τα τέσσερα νέα τραγούδια ακούγονται στο τέρμα και στο repeat, αλλά επειδή η στέρηση χτυπάει αμέσως, ζητάω απεγνωσμένα το full album… άιντε παιδιά, μην αργείτε!!!

Tracklist:
1.Μέχρι το τέλος
2.Δεν ξεχνάω
3.Ντο
4.Κύκλος

Νίκος Γραμμάτος