Το συγκρότημα “Versus” δημιουργήθηκε στο Κερατσίνι,στα τέλη του 2000 από δυο παιδικούς φίλους, τον Γιώργο(φωνή-κιθάρα) και τον Σταύρο(τυμπανα). Αρχικά οι δυο τους πήγαιναν σε ένα στούντιο της περιοχής και πειραματίζονταν πάνω στις ιδέες τους.

Tο 2003,κι ενω στην μπάντα εχουν προστεθει ο Δημητρης(μπασο) κι ο Νικος(κιθαρα) ηχογραφούν το πρώτο του demo που περιείχε 3 συνθέσεις. Ένα χρόνο αργότερα(2004),κι ενώ έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αττικής, κυκλοφόρησε η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά με τίτλο “Είναι κάτι παιδιά…”, με το ομώνυμο τραγούδι να ξεχωρίζει γρήγορα και να γίνεται γνωστό στις τάξεις της ελληνόφωνης ροκ σκηνής. Ακολούθησαν ακόμα περισσότερες εμφανίσεις με τελευταίο σταθμό τα Μέγαρα στις 10 Ιουλίου του 2005.

Λόγω στρατιωτικών και άλλων υποχρεώσεων, ακουλουθεί ένα μεγάλο διάστημα αποχής της μπάντας από τα μουσικά δρώμενα. Πέρασαν 4 χρόνια μέχρι τα τέλη του 2009, όταν και ηχογραφήθηκε ένα unplugged demo (μείναμε λιγοι) απ’τον Γιώργο και τον Σταύρο,που περιέχει 4 συνθέσεις.

Το 2010 φέρνει αλλαγές και οι VERSUS πλέον απαρτιζονται απ’τους Γιώργο (φωνή-κιθάρα), Σταύρο (τύμπανα), Νίκο (μπάσο) και Κώστα (κιθάρα). Η αλλαγή στον ήχο των VERSUS είναι πλέον εμφανής, καθώς το πέρασμα των χρόνων και η αντικατάσταση 2 μελών της μπάντας, έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους. Δουλεύουν πάνω σε καινούριο υλικό και ταυτόχρονα πραγματοποιούν κάποιες live εμφανίσεις.

Τον Μάιο του 2011 μπαίνουν και πάλι στο στούντιο και ηχογραφούν ένα ΕΡ με τίτλο “Μέχρι το τέλος” που περιέχει 4 τραγούδια, με σκοπό την προώθηση και διάδοση τους και την ολική επαναφορά της μπάντας στο προσκήνιο…

*Τον Δεκεμβρη του 2011,για προσωπικούς λόγους, αποχωρεί απ’το συγκρότημα ο Κώστας.
Νέος κιθαρίστας του συγκροτήματος είναι πλέον ο Ηλίας Κούρτης.
Οι εμφανίσεις σε σκηνές της Αττικής όλο και πληθαίνουν το 2012 και η μπάντα πλέον είναι ένα βήμα πρίν να μπει και πάλι στο στούντιο και να ηχογραφήσει καινούριο υλικό.

Facebook: http://www.facebook.com/thebandversus
Myspace: www.myspace.com/thebandversus

Οι Versus συμμετείχαν στην μεγάλη διαδικτυακή συλλογή του Rockap – Underground Όνειρα που κυκλοφόρησε το 2008