Ο τραγουδοποιός Remi ξεκινάει μια εκστρατεία fundraising για την ηχογράφηση και παραγωγή του 3ου album με τίτλο “The road not taken”. Η πρωτοβουλία αυτή φιλοξενείται από το “indiegogo” και διαρκεί 3 μήνες. Όποιος είναι διατεθιμένος μα δωρίσει λεφτά για αυτό το album λαμβάνει κάποια δώρα “perks” τα οποία φένονται στη σελίδα.

http://www.indiegogo.com/Remialbum?c=home

Πρωσοπικό σημείωμα:

– Λοιπόν αγαπητοί. Όλοι γνωρίζουν και νοιώθουν τις δυσκολίες των καιρών, για όλους, όχι μόνο τους μουσικούς. Σε τέτοιους καιρούς λοιπόν που συνεχίζουμε να γράφουμε μουσική με το καλύτερο δυνατό τρόπο αντιμετωπίζουμε τεχνικά προβλήματα, ακριβά
studios για ηχογραφήσεις και δεν συζητάμε καν για αμοιβές μουσικών. Πήραμε την πρωτοβουλία να αρχίσουμε ένα “fundraising” μέσω του “indiegogo” για να μαζέψουμε λεφτά για να γράψουμε το καινούργιο μας album με τίτλο “The road not taken”. Αν μπείτε στο site που φένεται από κάτω λοιπόν θα διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες. Λίγο πολύ το συμπέρασμα και ο στόχος είναι ο εξής. Μέσα σε 3 μήνες να μαζέψουμε ένα ποσό των 1400 ευρώ ή το κοντινότερο δυνατόν για να γράψουμε κάπου 10 τραγούδια και artwork για το νέο cd. Όσοι προσφέρουν χρήματα λαμβάνανουν κάποια δώρα “perks” τα οποία αναφέρονται μέσα στο site. Όσοι δεν μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά μπορούν να βοηθήσουν να μαθευτεί, να μοιραστεί ή απλά να κρατάει θετική ενέργεια! Ευχαριστούμε που στηρίζετε την ανεξάρτητη μουσική σκηνή της Ελλάδας και γενικά του κόσμου! Good Luck!
Remi.

Βιογραφικό Remi

Ο τραγουδοποιός Remi (Άγγελος Κυπριανός), μεγάλωσε στο νησί των Σπετσών.Είχε ήδη ξεκινήσει από το 2009 να μελοποιεί αληθινές ιστορίες από τη μουσική του δρόμου αλλά και από τα ταξίδια που έκανε σε πόλεις της Ευρώπης. Τα τραγούδια του πρώτου album με τίτλο “Street Serenade” γράφτηκαν κυριολεκτικά στο δρόμο, ενώ ο δίσκος ηχογραφήθηκε σε ένα αυτοσχέδιο ερασιτεχνικό στούντιο, με τη βοήθεια φίλων και γνωστών μουσικών. Το 2011 ηχογραφήθηκε το album “The Gospel Of the Road”, μια δουλειά επτά ανθρώπων που συνεργάστηκαν για μια σεζόν για την πραγματοποίηση αυτού του album σε συνθέσεις του ίδιου.
Μέχρι σήμερα ο REMI έχει εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές και live stages της Ελλάδας και της Ευρώπης. Έχει κυκλοφορήσει δύο album, έχει γυρίσει ένα μουσικό video clip καθώς και τρία documentaries. Σε συνεργασία με το σχήμα του(2012), κέρδισαν τον διαγωνισμό “Band’s Festival 2012” που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο υπό την αιγίδα του ραδιοφωνικού σταθμού “Kiss Fm Μαγνησίας”. Επίσης, έλαβε το βραβείο “Most contributing artist” από το “Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος(Deree), όταν αποφοίτησε από το τμήμα μουσικών σπουδών.
www.remiband.com
www.facebook.com/remiband