Οι Mimosa’s Dream είναι ένα συγκρότημα που υπάρχει από το 2003 και το demo που παρουσιάζουμε εδώ έχει κομμάτια που γράφτηκαν φέτος. Ξεκινώντας το πρώτο πράγμα που σε προϊδεάζει θετικά γι’ αυτό που θα ακούσεις είναι το πολύ προσεγμένο και όμορφο artwork.

Το demo περιέχει 4 τραγούδια (“Mask, fear, tear”, “Summer song”, “Shadows gone to neverland” και “In the lab(going nowhere very fast)”) που κινούνται στον ευρύτερο rock χώρο, δίνοντας μια έμφαση στην πιο εναλλακτική και ατμοσφαιρική πλευρά του.

Το εναρκτήριο κομμάτι ξεκινάει δυναμικά την δουλειά που μας παρουσιάζουν τα παιδιά και στην εξέλιξη του demo παρουσιάζονται κομμάτια πιο αργά με πειραματική διάθεση, την οποία πιστεύω πως θα πρέπει να την εξελίξουν στην πορεία γιατί θεωρώ πως πραγματικά το έχουν και μπορούν να φτάσουν την πρότασή τους ακόμα πιο μπροστά.

Χωρίς να θέλω να μειώσω κάποιο από το υλικό τους, με βάση τα γούστα μου ξεχώρισα το “Shadows gone to neverland” το οποίο δείχνει πως χαλαρά μπορούν να χτίσουν ένα κομμάτι και να το δομήσουν σωστά και γενικά δείχνει πως έχουν δυνατότητες. Ανακεφαλαιώνοντας πρέπει να τους τσεκάρετε και να κρίνετε και οι ίδιοι γιατί άσχετα από τα γούστα σας αξίζουν λίγο από το χρόνο σας. Όσο για μένα περιμένω την επόμενη πρότασή τους για την οποία είμαι αισιόδοξος.

www.myspace.com/mimosasdream, dimitriskokos@hotmail.com

Νίκος Προύντζος