Οι Electree είναι ενα electropop/rock σχήμα που ξεκίνησε την πορεία του πριν τρία χρόνια και κάνει αισθητή έκτοτε την παρουσία του με πολλές live εμφανίσεις και κάποια airplay σε γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Αυτές τις μέρες κυκλοφορούν το ομότιτλο demo τους που περιέχει τέσσερα τραγούδια. Το “Tonight” και το “Fly away” είναι χαρακτηριστικό δείγμα της δουλειάς τους και κινούνται σε electro pop ήχους, με πολυποίκιλα synths και breakbeat προεκτάσεις, ενώ η φωνή της τραγουδίστριας σε ταξιδεύει σε 80s μονοπάτια.

Στο “Dreams come true” φαίνονται καθαρά και οι πιο dark/gothic επιρροές του συγκροτήματος, καθώς τα αντρικά φωνητικά και οι πιο σκληρές κιθάρες στην πρώτη έκδοση του κομματιού δίνουν έναν διαφορετικό, πιο rough ήχο. Στο demo περιέχεται επίσης η εξαιρετική διασκευή του κλασσικού κομματιού τον Bronski Beat “Small town boy”, στο οποίο η μπάντα έχει δώσει ένα νέο ηλεκτρονικό ήχο με αξιόλογες αλλαγές και μια ερμηνεία που σε κάνει να νομίζεις πως ακούς αυτό το χιλιοπαιγμένο τραγούδι για πρώτη φορά.

Τους Electree αποτελούν ο Γιάννης στην κιθάρα και τον προγραμματισμό, η Χριστιάνα στα φωνητικά, ο Παναγιώτης στο μπάσο και η Γεωργία στα synths. Μπορείτε να τους επισκευθείτε στη σελίδα τους στο myspace,

http://www.myspace.com/electree

Tracklist:
dreams come true
small town boy
tonight
fly away
tonight(without guitar

Πασβάντη Γεωργία