Οι Tri Stage Corner είναι μια μπάντα η οποία απλά μας έκανε ένα add στο profile μας στο myspace. Ανοίγοντας βλέπω το πρώτο τους τραγούδι που έχουν για άκουσμα το οποίο γράφει Ela na this και σκέφτομαι ότι κάτι παίζει με τους τύπους από την Γερμανία, γιατί βλέπω και Ελληνικές φάτσες στις φωτογραφίες τους. Ευχάριστα ηχεί στα αυτιά μου το Έλα να δεις το οποίο ξεκινάμε με Αγγλόφωνο στίχο και συνεχίζει στο ρεφραίν του με το « Έλα να δεις τον κόσμο μου, να μοιραστείς την σκέψη μου, έλα να δεις το πάθος μου, να καταλάβεις το είναι μου. »  και όλα αυτά απόλυτα δεμένα μουσικά με σκληρές κιθάρες και το Ελληνικότατο μπουζούκι που πολλοί δεν γουστάρουν ( όμως όπως είχε πει παλαιότερα ο Παύλος Σιδηρόπουλος «όταν καταλάβει ο λαϊκός τον ροκά και κατανοήσει ο καθένας ότι και τα 2 είναι ελληνικές μουσικές» (κάπως έτσι) τότε θα συμβαδίζουν αρμονικά και δεν θα ενοχλείται ο ένας από τον άλλο, τότε η μουσική θα πάει μπροστά ), όμως τα παιδιά το χρησιμοποιούν και πολύ ωραία μάλιστα.

Μετά από λίγες μέρες έφτασε στα χέρια μου όλο το promo cd τους και ευχαριστώ την Βανέσα Χριστοδούλου από την Sound Force Music Group που μου έστειλε αυτό το promo.

Everlasting Down , ο τίτλος του δεύτερου από τα πέντε τραγούδια, αρκετά πιο σκληρό στον ήχο από το πρώτο με αρκετά μεταλ στοιχεία και μελωδικές ρυθμικές κιθάρες σε συνδιασμό με τα δυνατά φωνητικά και την ερμηνεία του Lucky φτιάχνουν αυτό το τραγούδι το οποίο με το πρώτο άκουσμά του σε γεμίζει.

Sorry baby, μια ερωτική απαλή μπαλάντα από τους Tri State Corner η οποία σε ταξιδεύει και σου ξυπνάει διάφορα αισθήματα.

Hidden Signs και Changes κλείνουν δυναμικά το δισκάκι τους στο γνώριμο hard rock ύφος τους με τον τρόπο που ξέρουν.

Οι Tri State Corner δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από γνωστές ξένες μπάντες εξάλλου τα μέλη τους είναι από 3 διαφορετικές χώρες : Ελλάδα , Γερμανία , Πολωνία.

Official Web Pages

http://www.tristatecorner.com/

http://www.myspace.com/tristatecorner

Νίκoς Γραμμάτος