Το Αθηναϊκό high energy rock’n’roll σχήμα των Black Hat Bones έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο video, για το τραγούδι “Back with a Black Heart” από το –δεύτερο σε σειρά- επερχόμενο full length album, με τίτλο “Born in a Thunder” που είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία τον Μάρτιο του 2017.

Μπορείτε να το δείτε εδώ:

[ytp_video source=”2EH2QDYBNLU”]

Το video είναι ένα playthrough του τραγουδιού στα πρότυπα του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού Guitar Hero, κάτι που για άλλη μία φορά καταδεικνύει την ιδιαίτερη αισθητική του σχήματος, και την μόνιμη διάθεσή του να ξεχωρίσει χάρη στο ξεχωριστό οπτικοακουστικό υλικό του.

 

Δημιουργός του video είναι για άλλη μια φορά ο Bewild Brother, ενώ ο Mikko Chris Vlachos (κιθαρίστας του σχήματος) είναι μαζί με τον Dennis Marakakis (ντράμερ του σχήματος), οι άνθρωποι πίσω από την παραγωγή του επερχόμενου album. Του mastering επιμελήθηκε ο Bill Lagos.

Πολλά ακόμη νέα και συναυλιακές εμφανίσεις αναμένεται να ανακοινωθούν για τους Black Hat Bones στο προσεχές διάστημα, οπότε ακολουθήστε τους στο facebook, για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσεχείς δραστηριότητές τους: www.facebook.com/BlackHatBones